Kişisel BilgisayarE SerisiSVE14A3

İnternet'e Kablolu bir Bağlantı ile Bağlanma

İnternet kullanmadan önce bir İnternet Servis Sağlayıcısına (ISS) kayıt olmanız ve VAIO bilgisayarınızın İnternet'e bağlanması için gerekli olan aygıtları kurmanız gerekir.

LAN kablosunun (ürünle verilmez) bir ucunu, VAIO bilgisayarınızdaki LAN bağlantı noktasına, diğer ucunu da ağınıza bağlayın.

Not

  • İnternet erişimi için gerekli aygıtlar ve VAIO bilgisayarınızın İnternet'e nasıl bağlanacağı hakkında ayrıntılı bilgi almak üzere ISS'nize başvurun.

  • VAIO bilgisayarınızı İnternet'e bağlarken üzerinde “Ağ” veya “Ethernet” yazan bir kablo kullandığınızdan emin olun.

  • VAIO bilgisayarınızdaki LAN bağlantı noktasına telefon kablosu takmayın.

    LAN bağlantı noktası aşağıdaki ağlara veya telefon hatalarına bağlanırsa, bağlantı noktasına gelen yüksek elektrik akımı hasar, aşırı ısınma veya yangına yol açabilir.

    • 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T türündeki ağlar dışında herhangi bir ağ

    • Genel telefon abone hattı

    • Özel santral (PBX)

    • Ev (intercom hoparlör) veya iş yeri telefon hatları (çok hatlı iş yeri telefonu)

İpucu