βοήθεια

Android AppΆλμπουμ

Για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο από τη συσκευή σας σε συσκευή DMR

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει σωστά τις παραμέτρους της συσκευής DMR και ότι είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi® με τη συσκευή σας.
  2. Από την Αρχική οθόνη, πατήστε .
  3. Βρείτε και πατήστε το στοιχείο Άλμπουμ.
  4. Αναζητήστε και ανοίξτε το αρχείο που θέλετε να δείτε.
  5. Πατήστε την οθόνη για να παρουσιαστούν οι γραμμές εργαλείων και ύστερα πατήστε το και επιλέξτε κάποια συσκευή DMR με την οποία θα κάνετε κοινή χρήση του περιεχομένου σας. Η αναπαραγωγή των επιλεγμένων αρχείων ξεκινάει με χρονολογική σειρά στη συσκευή που επιλέγετε.
  6. Για αποσύνδεση από τη συσκευή DMR, πατήστε το και επιλέξτε τη συσκευή σας. Η αναπαραγωγή του αρχείου στη συσκευή DMR διακόπτεται, αλλά συνεχίζεται στη συσκευή σας.

Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση ενός βίντεο από την εφαρμογή «Ταινίες» και στη συσκευή σας πατώντας το βίντεο και ύστερα πατώντας .