Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

A képernyő méretének megfelelő videóméret megjelenítése

A lejátszandó videó méretét a képernyő méretéhez igazíthatja.

  1. Jelenítse meg az opciómenüt a videólejátszó képernyőről, válassza ki a [Zoom Settings] lehetőséget, majd a kívánt beállítást.

[Auto]

A videókép mérete a megjelenítési terület méretéhez igazodik, de megőrzi az eredeti méretarányt. Egy 4:3 () arányú videókép megjelenítése esetén a videókép mérete a képernyő méretéhez igazodik. Egy 16:9 () arányú videókép megjelenítése esetén fekete sávok jelennek meg a képernyő alsó és felső részén.

[Full]

A videókép átméretezésre kerül, hogy kitöltse a megjelenítési területet, de megőrzi az eredeti méretarányt. Egy 4:3 () arányú videókép megjelenítése esetén a videókép átméretezésre kerül, de megőrzi a képarányt és kitölti a képernyőt. Egy 16:9 () videókép megjelenítése esetén a kép jobb/bal széle (szaggatott vonalas keret) levágásra kerül.

[Off]

A videók az elmentett felbontással kerülnek megjelenítésre. Amennyiben a videó felbontása túl nagy, a képernyő jobb és bal, illetve a felső és alsó széle levágásra kerül. Amennyiben a videó felbontása túl kicsi, fekete sávok fognak megjelenni a képernyő jobb és bal, illetve a felső és alsó részén.