Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

Az első használat előtt

Köszönjük, hogy ezt a Walkman készüléket választotta!


Ez a „Súgóútmutató” elmagyarázza, hogyan lehet tartalmakat tölteni Walkman készülékére és bemutatja a különféle funkciók használatát. A szükséges információt megtalálja ebben a „Súgóútmutatóban”.


A készülékhez tartozó nyomtatott kézikönyvek (mellékelve), például a „Kezelési útmutató” is tartalmaznak fontos információkat az Ön tájékoztatására. Az ügyféltámogató weboldallal kapcsolatos információkért lásd az „Ügyféltámogató weboldal” című részt.

  • Olvassa el a mellékelt szoftverben található „Fontos tudnivalók” című részt a jogszabályokra, szabályozásokra és védjegyekre vonatkozó részletekért. Az elolvasásához telepítse a számítógépére a mellékelt szoftvert.
  • Az összes egyéb védjegy és bejegyzett védjegy a megfelelő tulajdonosok védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Ebben a kézikönyvben a TM és az ® jelek nincsenek feltüntetve.

A „Súgóútmutatóban” említett modellnevek bemutatása

A Walkman vásárlásának országától/térségétől függően előfordulhat, hogy egyes modellek nem kaphatók.

A Walkman készüléke csatlakoztatásának számítógépes rendszerkövetelményei

A számítógépes rendszerkövetelményeket illetően lásd a „Rendszerkövetelmények” című részt.

Az akkumulátor töltése

Előfordulhat, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony a Walkman első használatakor. A Walkman használata előtt töltse fel az akkumulátort.

A microSD-kártyák bemutatása

A jelen „Súgóútmutatóban” a microSD-kártyák, microSDHC-kártyák, valamint a microSDXC-kártyák a „microSD-kártyák” néven szerepelnek.

A jelen „Súgóútmutatóban” használt képek bemutatása

A bemutatott képernyők és ábrák csupán referenciaként szolgálnak, amelyek eltérhetnek a valós terméktől vagy képernyőtől.

A konstrukció és a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.