Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

A szoftver nem telepíthető a számítógépére.

  • Egyéb szoftverek futtatása gátolhatja a telepítést. Bizonyosodjon meg arról, hogy a szoftver telepítése előtt minden egyéb szoftver bezárásra került. Különösképpen ügyeljen arra, hogy lecsatlakozzon az internetről és ne feledjen el kilépni a biztonsági szoftverekből, mert azok rendkívüli módon megterhelhetik a számítógépet.
  • Lehetséges, hogy a merevlemezen nincs elegendő szabad hely. Ellenőrizze a merevlemezen lévő szabad helyet, amely a szoftver telepítéséhez szükséges, majd törölje a felesleges fájlokat.
  • Windows számítógép használata esetén lehetséges, hogy nem tudja telepíteni a szoftvert, amennyiben a fiókja nem rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal, vagy ha nem rendszergazdaként jelentkezett be a számítógépen. Jelentkezzen be rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókkal vagy jelentkezzen be a számítógép rendszergazdájaként. Ezenkívül, ha kétbájtos karaktereket tartalmaz a felhasználónév, hozzon létre egy új fiókot, amelynek felhasználóneve csak egybájtos karaktereket tartalmaz.
  • Windows számítógépen a telepítési képernyő elrejtheti egy párbeszédpanelt, ezért úgy tűnhet, hogy a telepítési folyamat leállt. Tartsa lenyomva az „Alt” billentyűt, és közben több alkalommal nyomja meg a „Tab” billentyűt. A párbeszédablak megjelenésekor kövesse a párbeszédablakban található utasításokat.