Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

Bluetooth-audioeszközzel való párosítás és csatlakozás

Egy Bluetooth-audioeszközhöz való első csatlakozás esetén előbb el kell végezni a Walkman készülékkel való párosítást.

 1. Helyezze a Walkman készüléket és a Bluetooth-audioeszközt egymástól 1 méteren belüli távolságra.
 2. Állítsa a csatlakoztatni kívánt Bluetooth-audioeszközt párosítási üzemmódba.

  További részletek ügyében lásd a Bluetooth-audioeszközhöz mellékelt használati utasítást.

 3. A Walkman Home menüjéből válassza ki a [Bluetooth] lehetőséget.
 4. Válassza ki az [Add Device (Pairing)] lehetőséget.

  A [Scan Peripheral Device] képernyő nyílik meg és a jel megjelenik az információs területen.

 5. Válassza ki a csatlakoztatni kívánt Bluetooth-audioeszközt.

  Kis időbe telhet, amíg a Walkman észleli, majd megjeleníti a Bluetooth-audioeszközt.

 6. Győződjön meg arról, hogy a párosítás befejeződött, valamint a Bluetooth-kapcsolat automatikusan létrejött.

  A párosítás befejezését követően létrejön a Walkman és a Bluetooth-audioeszköz közötti Bluetooth-kapcsolat. Egy üzenet tájékoztat a kapcsolat létrejöttéről, az információs területen található ikon pedig ikonra vált. Indítsa el a lejátszást a Walkman készüléken, ezt követően a hang a Bluetooth-audioeszközről lesz hallható.

Párosítás megszakítása

Párosítás alatt nyomja meg a () gombot.

Ha a Bluetooth-audioeszköz nem észlelhető.

A [No devices found; ensure a device is available to connect with, and search again via the Option menu.] felirat jelenik meg a kijelzőn, ha a Walkman készülék nem észleli a Bluetooth-audioeszközt. Végezze el újra a Bluetooth-audioeszköz keresését az opciómenü megjelenítésével, majd a [Search Again] opció kiválasztásával.

Ha a párosítás nem fejeződött be.

Sikertelen párosítás esetén a kapcsolat megszakítását lehetővé tevő képernyő jelenik meg, amelyet a következő művelet kiválasztására felkérő képernyő követ: [Add Device (Pairing)]. Hajtsa végre újra a műveleteket a [Scan Peripheral Device] lépéstől.

Tipp

 • Amennyiben több Bluetooth-audioeszköz neve is megjelenik, ellenőrizze a párosítani kívánt eszköz BD-címét. A BD-címre vonatkozó részletek ügyében lásd a Bluetooth-audioeszközhöz mellékelt használati utasítást.
 • Amennyiben a párosítani kívánt Bluetooth-audioeszköz rendelkezik NFC funkcióval, akkor az eszköz párosítása és csatlakoztatása egyetlen érintéssel elvégezhető.
 • A Walkman készüléket egyszerre csak egy Bluetooth-audioeszközzel párosíthatja. Több eszközzel való párosítás érdekében ismételje meg a fentebbi műveleteket minden egyes eszköz esetében.

Megjegyzés

 • A párosítás megkezdésekor a tartalmak, például zenék lejátszása automatikusan leáll, a Walkman készüléken pedig nem végezhetők el műveletek.
 • Amennyiben a párosítás alatt időtúllépés lép fel, például nem sikerül időben beütni a jelszót, hajtsa végre ismét a műveletet a Home menü [Bluetooth] menüpontjának kiválasztásával.