Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

Zaj hallható.

  • Ha a zajszűrés funkció be van kapcsolva, csendes környezetben vagy az adott helyen előforduló zaj típusától függően előfordulhat, hogy zenehallgatás közben a zaj jobban hallható. Ilyen esetben kapcsolja ki a zajszűrés funkciót.
  • A Walkman készülékével kompatibilis, zajszűrés funkcióval rendelkező fülhallgatók hangnyomás-érzékenysége a zajszűrés funkció maximális hatásának elérése érdekében a maximális szintre van állítva, így kedvezve a felhasználónak, amikor a fülhallgatót zajos környezetben használja, például kültérben, vonaton stb., ezért előfordulhat, hogy csendes helyen használva a fülhallgatót, a zaj típusa miatt jobban fogja hallani a zajokat. Ilyen esetben javasoljuk a zajszűrés funkció kikapcsolását, azonban bizonyos esetekben a zaj a funkció kikapcsolásától függetlenül is hallható.
  • A Walkman készülék rádióhullámokat kibocsátó eszközök, például mobiltelefonok közelében való használata esetén tartsa távol a Walkman készüléket az eszköztől.
  • Előfordulhat, hogy a Walkman készülékén tárolt tartalmak, például a zenefájlok megsérülnek. Csatlakoztassa a Walkman készüléket Windows számítógéphez, majd a Media Go vagy a Windows Intéző segítségével törölje a Walkman készülékéről azokat a tartalmakat, amelyek lejátszásakor zaj volt hallható. Mac számítógép használata esetén törölje a sérült tartalmat a Finder segítségével. A sérült tartalom törlését követően töltse át a tartalmat ismét a számítógépről a Walkman készülékre. A tartalom számítógépről Walkman készülékre való áttöltése közben ne hajtson végre semmilyen más műveletet a számítógépen. Ez a tartalom sérüléséhez vezethet.
  • Ha a dugó piszkos, törölje meg egy puha, száraz kendővel.
  • Ha a Walkman készülék Bluetooth-audioeszközhöz csatlakozik, ellenőrizze a kapcsolat állapotát.