Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

Tartalom fogadása Bluetooth-kapcsolaton keresztül

A Walkman készülék Bluetooth-kapcsolaton keresztül fogadhat tartalmakat egy Bluetooth-eszközről.

 1. Válassza ki a tartalomátvitel célhelyét ([System Storage] vagy az [SD Card]) a Walkman készüléken.
 2. A Home menüből válassza ki a [Bluetooth] lehetőséget.
 3. Válassza ki a [Receive File] lehetőséget.

  A Walkman készenléti üzemmódba lép a fájl fogadása érdekében.

 4. Küldjön tartalmat a másik Bluetooth-eszközről a Walkman készülékére.

  A Walkman készüléke BD-címe (alfanumerikus kód) a Walkman modellneve alatt jelenik meg. Amikor a Bluetooth-eszköz megjeleníti a fogadóeszköz BD-címét, ellenőrizze, hogy az eszközön és a Walkman készüléken megjelenő BD-címek megegyeznek. (Előfordulhat, hogy bizonyos Bluetooth-eszközök nem jelenítik meg a fogadóeszköz BD-címét.)

  A párosítási folyamat akkor kerül végrehajtásra, amikor az eszköz először létesít Bluetooth-kapcsolatot a Walkman készülékkel. Amikor a hitelesítési kódok (alfanumerikus kódok) megjelennek a Walkman készüléken és a Bluetooth-eszközön, ellenőrizze, hogy azok megegyeznek-e.

 5. A tartalom fogadását követően nyomja meg a () gombot.

  A Walkman kilép a készenléti üzemmódból.

Tipp

 • A fogadott tartalom a fent említett 3. lépésben kiválasztott eszköz „RECEIVED” mappájában kerül tárolásra. Annak ellenére, hogy a Walkman képes a nem támogatott formátumú fájlok fogadására, ezen fájlok megjelenítése, illetve lejátszása nem lehetséges. Ezen fájlok „RECEIVED” mappában való kereséséhez használja a Windows Intézőt vagy a Mac Finder alkalmazást.
 • Azonos nevű fájlok fogadásakor a fájlnév és a kiterjesztés közé egy fájlszám kerül hozzáadásra.
 • Amennyiben a Walkman nem támogatott formátumú fájlokat fogad, ezen fájlok megjelenítése, illetve lejátszása nem lehetséges.

Megjegyzés

 • Amennyiben a párosítás vagy az áttöltés alatt időtúllépés lép fel és a folyamat megaszkításra kerül, küldje el ismét a tartalmat a Bluetooth-eszközről.
 • A tartalom áttöltése megszakadhat, amennyiben túl nagy a távolság a Bluetooth-eszköz és a Walkman készülék között, illetve ha egyéb készülékek interferenciát okoznak. Ilyen esetekben csökkentse a Walkman és a Bluetooth-eszköz közötti távolságot, valamint tartsa ezeket távol egyéb készülékektől, vagy, amennyiben ez lehetséges, kapcsolja ki a készülékeket.
 • A lejátszás megszakításra kerül, amikor a Walkman tartalmat fogad.
 • A fogadható fájl maximális mérete 4 GB.