Digital Media PlayerNW-A25/A25HN/A26HN/A27HN

A vezeték nélküli lejátszási minőség beállítása

A Bluetooth-kapcsolatok esetében beállíthatja, hogy a kapcsolat stabilitását vagy a hangminőséget kívánja előnyben részesíteni.

  1. A Home menüből válassza ki a [Settings] lehetőséget.
  2. Válassza ki a [Bluetooth Settings] - [Wireless Playback Quality] lehetőséget, majd a kívánt beállítást.

[Prioritize Sound Quality]

A hang kiváló minőségben fog szólni, azonban a használati körülményektől függően a kapcsolat instabillá válhat.


[Standard]

A hangminőség és a kapcsolat egyaránt stabil.


[Prioritize Connection]

Előfordulhat, hogy a hang minősége gyengébb a másik üzemmódhoz képest, azonban a kapcsolat mindenképpen stabil marad. Instabil kapcsolat esetén ez a beállítás javasolt.


[Select]

Beállíthatja az igényeinek megfelelő vezeték nélküli lejátszási minőséget. Ugyanakkor ez a beállítás a csatlakoztatott Bluetooth-audioeszköz állapotától függően megváltoztatható.

Tipp

  • Ha a használati körülmények következtében a kapcsolat instabil, módosítsa a beállítást [Prioritize Connection] értékre.
  • A [Prioritize Sound Quality], [Standard] vagy a [Prioritize Connection] beállítás esetén a vezeték nélküli lejátszási minőség automatikusan kerül kiválasztásra, a csatlakoztatott Bluetooth-audioeszköz állapotától függően. A kapcsolat létesítésekor a kiválasztott mód kijelzésre kerül.

Megjegyzés

  • A [Wireless Playback Quality] beállításának módosítása nem lehetséges, amikor a Walkman egy Bluetooth-audioeszközhöz csatlakozik. A beállítás módosításához bontsa a kapcsolatot.
  • A csatlakoztatott Bluetooth-audioeszköz beállításaitól függően előfordulhat, hogy a [Wireless Playback Quality] beállításának módosítása nem lesz semmilyen hatással a hangminőségre.