Tietoja ohjelmistosta


Voit käyttää alla kuvattua ohjelmistoa tietokoneen musiikin hallitsemiseen tai musiikin siirtämiseen Walkman-laitteeseen.

Mukana toimitettu ohjelmisto

Media Go (vain Windows)

Media Go on ohjelmisto, jonka avulla voit kopioida (tuoda) musiikkia CD-levyiltä tietokoneeseen ja hallita tietokoneeseen tallennettua sisältöä.
Voit siirtää tietokoneeseen tallennettua sisältöä Walkman-laitteeseen Media Go -ohjelmiston avulla. Jos olet jo siirtänyt musiikkia iTunes-ohjelmistolla tai vastaavalla, voit käyttää Media Go -ohjelmistoa musiikin siirtämiseen Walkman-laitteeseen. Voit myös käyttää Windowsin Resurssienhallintaa sisällön vetämiseen ja pudottamiseen Media Go -ohjelmistoon.

Walkman Guide (vain Windows)

Käyttöopas (tämä opas) ja hyödyllinen linkkiluettelo toimitetaan avuksesi.

Content Transfer (vain Mac)

Voit siirtää tietokoneeseen tallennettua sisältöä Walkman-laitteeseen Content Transfer -ohjelmiston avulla.
Content Transfer on Mac-tietokoneeseen tarkoitettu ohjelmisto, jolla voi siirtää iTunes- tai Finder-ohjelmalla hallittua sisältöä, kuten musiikkia, valokuvia ja videoita, Walkman-laitteeseen vaivattomasti. Voit siirtää tiedostoja, kansioita ja soittolistoja asianmukaiseen Walkman-kansioon kätevästi vetämällä ja pudottamalla.

Yhteensopivat ohjelmistot

iTunes (vain Mac)

Voit siirtää musiikkia suoraan vetämällä ja pudottamalla sitä tietokoneen iTunes-sovelluksen avulla.

Windows Media Player (vain Windows)

Voit käyttää Windows Media Player-ohjelmaa äänitietojen tuomiseen CD-levyiltä ja tietojen siirtämiseen Walkman-laitteeseen.
Siirrettävissä olevat tiedostot: Musiikki (MP3, WMA)
Lisätietoja laitteen käytöstä saat ohjelmiston Ohje-toiminnosta tai siirtymällä seuraavaan sivustoon.
Aiheeseen liittyvää