Hur du placerar din ”WALKMAN” på dina öron

 1. Kontrollera de vänstra () och högra () delarna på din Walkman.

Obs
 • Välj den storlek på öronsnäckorna som passar i ditt vänstra och högra öra, var för sig. Om du upptäcker att öronsnäckorna lätt lossnar lätt öronen kan du försöka med en annan storlek som passar dina öron.

 1. Skjut låsknappen för att låsa upp -knappen (Ström).

 1. Tryck och håll -knappen (Ström) i cirka 3 sekunder för att starta din Walkman.

 1. Häng nackbandet ovanpå öronen och bakom huvudet.

 1. Placera hörlursdelarna i dina öron.

 1. Justera din Walkman så att det känns bekvämt.

Förhindra att din Walkman oavsiktligt lossnar från dina öron

Fäst det medföljande justeringsbandet på nackbandet innan du placerar din Walkman på öronen.
Obs
 • När du har tagit på din Walkman med justeringsbandet fastsatt ska du ändra placeringen av justeringsbandet till ett läge där det känns bekvämt.

Tips
 • Om din Walkman lossnar från öronen medan du simmar ska du försöka att få den att sitta kvar genom att placera bandet på dina simglasögon över nackbandet som passerar över dina öron.


Ta av din Walkman

Flytta försiktigt din Walkman upp och ner för att ta bort den från dina öron.
Obs
 • Om du plötsligt tar bort din Walkman när öronsnäckorna sitter åt ordentligt i dina öron finns det risk för att du skadar öronen eller trumhinnorna, eller att öronsnäckorna ligger kvar i öronen.

 • Om det inte känns bekvämt att använda din Walkman kan du byta ut öronsnäckorna. Mer information om hur du sätter fast öronsnäckorna finns i [Mer information].

 • Använd inte kraft för att ändra formen på eller böja nackbandet. Om du böjer nackbandet på samma ställe flera gånger kan det gå sönder. Om det går sönder kan en trådliknande metalldel sticka ut från höljet och du kan skada dig. Om nackbandet går sönder ska du sluta använda din Walkman.