DigitaalikameraDSC-RX100M3

Live View -näyttö

Määrittää, näytetäänkö nestekidenäytössä kuvat, joita on muokattu valotuskorjaustoiminnoilla, valkotasapainolla, [Luova asetus]- tai [Kuvatehoste]-tehosteilla.

  1. MENU (Omat asetukset) → [Live View -näyttö] → haluttu asetus.

Valikkokohteen tiedot

Tehoste käytössä (oletusasetus):
Näyttää Live View’n olosuhteissa, jotka vastaavat lähes sitä, miltä kuva näyttää, kun kaikki asetuksesi on otettu käyttöön. Asetus on hyödyllinen, kun halutaan ottaa kuvia ja tarkistaa kuvaustulokset Live View ‑näytössä.

Tehoste ei käytössä:
Näyttää Live View’n ilman valotuksen korjausta, valkotasapainoa ja asetuksia [Luova asetus] tai [Kuvatehoste]. Tätä asetusta käytettäessä voit tarkistaa sommittelun helposti.
Live View -näyttö näytetään aina käyttämällä sopivaa kirkkautta myos [Käsivalotus]-toiminnon aikana.

Huomautus

  • Kun kuvaustilaksi on valittu [Älykäs automaatti]-, [Paras automaattis.]-, [Pyyhkäisypanor.]-, [Video]- tai [Valotusohjelma], [Live View -näyttö]-asetukseksi ei voi valita [Tehoste ei käytössä].
  • Kun [Live View -näyttö] -asetukseksi valitaan [Tehoste käytössä], sommittelua voi olla vaikea tarkistaa, koska Live View -näyttö voi näyttää liian tummalta tai kirkkaalta. Jos näin tapahtuu, valitse [Live View -näyttö] -asetukseksi [Tehoste ei käytössä]. Kun [Live View -näyttö] -asetukseksi valitaan [Tehoste ei käytössä], otetun kuvan kirkkaus ei ole sama kuin Live View -näytössä näkyvä.

Vihje

  • Muun valmistajan salamaa, esimerkiksi studiosalamaa, käytettäessä Live View -näyttö voi olla tumma eräiden valotusaika-asetusten kanssa. Kun [Live View -näyttö] -asetuksena on [Tehoste ei käytössä], Live View -näyttö näkyy kirkkaana, jotta voit tarkistaa sommittelun helposti.