DigitaalikameraDSC-RX100M3

Akun lataaminen

  • Toimitettu verkkolaite on tarkoitettu tälle tuotteelle. Älä liitä sitä muihin elektronisiin laitteisiin. Se voi aiheuttaa toimintahäiriön.
  • Käytä vain aitoa Sony-verkkolaitetta.
  • Jos tuotteen latausvalo vilkkuu latauksen aikana, poista ladattavana oleva akku ja asenna se sitten kunnolla takaisin tuotteeseen. Jos latausvalo vilkkuu uudelleen, se voi olla merkki viallisesta akusta tai siitä, että käytössä on jokin muu akkutyyppi. Tarkasta, että akku on oikeantyyppinen.
    Jos akku on oikeantyyppinen, poista akku, aseta sen tilalle uusi tai eri akku ja tarkista, että asetettu akku latautuu oikein. Jos asetettu akku latautuu oikein, aiemmin asetettu akku saattaa olla viallinen.
  • Jos latausvalo vilkkuu, vaikka verkkolaite on liitetty tuotteeseen ja pistorasiaan, se tarkoittaa, että lataus on loppunut tilapäisesti ja on valmiustilassa. Lataus pysähtyy ja siirtyy valmiustilaan automaattisesti, jos lämpötila on suositellun käyttölämpötilan ulkopuolella. Kun lämpötila palaa asianmukaiselle alueelle, latausta jatketaan ja latausvalo syttyy uudelleen. Suosittelemme, että akku ladataan ympäristön lämpötilassa 10 °C – 30 °C.
  • Kun verkkolaite (mukana) on kytketty laitteeseen, kuvausta/toistoa ei voi käyttää.