DigitaalikameraDSC-RX100M3

Käyttöoikeus

Käyttöoikeuteen liittyviä huomautuksia

Tuotteen mukana tulee ohjelmistoja, joiden käyttö perustuu kunkin ohjelmiston omistajan kanssa tehtävään käyttöoikeussopimukseen. Meillä on velvollisuus ilmoittaa seuraavista asioista näiden ohjelmistosovellusten tekijänoikeuksien omistajien pyynnöstä. Lue seuraavat osiot. Käyttöoikeussopimukset (englanniksi) on tallennettu tuotteen sisäiseen muistiin. Muodosta massamuistiyhteys tuotteen ja tietokoneen välille ja lue käyttöoikeussopimukset PMHOME – LICENSE-kansiosta.

TÄLLE TUOTTEELLE ON MYÖNNETTY KÄYTTÖOIKEUS AVC-PATENTTISALKKU-LISENSSIN MUKAISESTI KULUTTAJAN HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN TAI MUUHUN KÄYTTÖÖN, JOSTA EI MAKSETA KORVAUSTA

(i) VIDEON KOODAUS AVC-STANDARDIN (”AVC-VIDEO”) MUKAISESTI
JA/TAI

(ii) AVC-VIDEON DEKOODAUKSEEN, KUN VIDEON ON KOODANNUT KULUTTAJA YKSITYISESSÄ TOIMINNASSAAN JA/TAI JOKA ON SAATU VIDEONTARJOAJALTA, JOLLA ON KÄYTTÖOIKEUS AVC-VIDEON TARJOAMISEEN.

KÄYTTÖOIKEUKSIA EI MYÖNNETÄ EIKÄ NIITÄ VOIDA OLETTAA OLEVAN MIHINKÄÄN MUUHUN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN. LISÄTIETOJA VOI PYYTÄÄ MPEG LA, L.L.C. -YHTIÖLTÄ. KATSO HTTP://WWW.MPEGLA.COM

GNU GPL-/LGPL-ohjelmistot

Tuotteessa on ohjelmistoja, jotka ovat GNU General Public License -lisenssin (jäljempänä ”GPL”) tai GNU Lesser General Public License -lisenssin (jäljempänä ”LGPL”) alaisia.
Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus käyttää, muokata ja jakaa näiden ohjelmien lähdekoodia toimitettujen GPL/LGPL-käyttöehtojen mukaisesti.

Lähdekoodi on saatavilla Internetistä.

Voit ladata sen seuraavasta URL-osoitteesta.
http://www.sony.net/Products/Linux/
Emme toivo yhteydenottoja lähdekoodin sisältöön liittyen.

Käyttöoikeussopimukset (englanniksi) on tallennettu tuotteen sisäiseen muistiin. Muodosta massamuistiyhteys tuotteen ja tietokoneen välille ja lue käyttöoikeussopimukset PMHOME – LICENSE-kansiosta.