DigitaalikameraDSC-RX100M3

Kuvien tuominen tietokoneeseen

PlayMemories Home -ohjelmiston avulla voit tuoda kuvia vaivattomasti. Lisätietoja PlayMemories Home -toiminnoista on sen Ohjeessa.

Kuvien tuominen tietokoneeseen ilman PlayMemories Home -sovellusta (Windows)

Kun tuotteen ja tietokoneen USB-yhteyden muodostamisen jälkeen tulee ohjattu automaattitoistotoiminto näkyviin, napsauta [Open folder to view files][OK][DCIM] tai [MP_ROOT]. Kopioi sitten haluamasi kuvat tietokoneeseen.

  • Jos Device Stage -näyttö tulee esiin Windows 7- tai Windows 8 -tietokoneessa, kaksoisnapsauta [Browse Files] → tallennusvälineen kuvake → kansio, johon tuotava kuva on tallennettu.

Kuvien tuominen tietokoneeseen ilman PlayMemories Home -sovellusta (Mac)

Liitä tuote Mac-tietokoneeseen. Kaksoisnapsauta uutta kuvaketta työpöydällä → kansio, johon tuotava kuva on tallennettu. Vedä ja pudota sitten kuvatiedosto kiintolevyn kuvakkeeseen.

Huomautus

  • Käytä AVCHD-videoiden tietokoneeseen tuonnin kaltaisiin toimintoihin PlayMemories Home -ohjelmistoa.
  • Älä muokkaa tai käsittele muulla tavalla AVCHD-videotiedostoja/-kansioita liitetyllä tietokoneella. Videotiedostot voivat vaurioitua tai muuttua toistokelvottomiksi. Älä poista tai kopioi muistikortilla olevia AVCHD-videoita tietokoneen kautta. Sony ei vastaa tällaisten tietokoneen kautta tehtävien toimien seurauksista.