Akıllı Telefona Gnder
Akıllı telefona fotoğraf ve film aktarıp burada görüntüleyebilirsiniz. Akıllı telefonunuzda PlayMemories Mobile uygulamasının yüklü olması gerekir.
-
(Oynatma) -
(Akıllı Telefona Gnder) - istenen ayar
Ürün bağlantıya hazır olduğunda üründe bir bilgi ekranı görüntülenir. - Akıllı telefonu ve ürünü ekranda görüntülenen bilgileri kullanarak bağlayın.
Ayar prosedürü akıllı telefonunuza göre değişir.

Menü öğesi bilgileri
“Aygıttaki görüntüleri seçer.”:
Akıllı telefona aktarılacak görüntüyü cihazdan seçin.
(1) [Bu görüntü], [Bu Tarihteki Tüm Görüntüler] veya [Birden çok görüntü] arasından seçin.
(2) [Birden çok görüntü], seçerseniz onay kutusuna dokunarak istediğiniz görüntüleri seçip [Enter] düğmesine basın.
“Bir akıllı telefondaki görüntüleri seçer.”:
Ürünün hafıza kartındaki tüm görüntüleri akıllı telefonda gösterir.
Not
- Akıllı telefona gönderilecek görüntünün boyutunu [Original], [2M] veya [VGA] arasından seçebilirsiniz.
Görüntü boyutunu değiştirmek için aşağıdaki adımlara bakın.
- Android akıllı telefon için
PlayMemories Mobile başlatın ve [Ayarlar] - [Kopyalama Görüntü Boyutu] ile görüntü boyutunu değiştirin.
- iPhone/iPad için
Ayarlar menüsünden PlayMemories Mobile seçin ve [Kopyalama Görüntü Boyutu] ile görüntü boyutunu değiştirin.
- Android akıllı telefon için
- Akıllı telefonda kayıt biçimine göre bazı görüntüler gösterilmeyebilir.
- Bu ürün [Akıllı Telefona Gnder] bağlantı bilgilerini bağlanma izni olan bir cihazla paylaşır. Ürüne bağlanma izni olan cihazı değiştirmek istiyorsanız bu adımları izleyerek bağlantı bilgilerini sıfırlayın. MENU -
(Ayarlar) -
(Ağ Ayarları) - [SSID/Parola Sıfırla]. Bağlantı bilgilerini sıfırladıktan sonra bir akıllı telefonu yeniden kaydetmeniz gerekir. - [Uçak modu] [Açık], olarak ayarlandığında bu ürünü akıllı telefona bağlayamazsınız. [Uçak modu]nu [Kapalı] olarak ayarlayın.


