A „WALKMAN” formázása

Elvégezheti a „WALKMAN” beépített flash memóriájának formázását.
Megjegyzés
 • Ha formázza a memóriát, akkor az összes adat (dalok valamint a gyárban telepített mintaadatok, a mellékelt szoftvertelepítő és a Felhasználói útmutató is) törlődik. A memória formázása előtt ellenőrizze a benne tárolt adatokat és ne feledje áttölteni fontos adatait a számítógépe merevlemezére.

 • Ügyeljen arra, hogy a „WALKMAN” beépített flash memóriáját nem a Windows Intéző segítségével inicializálja (formázza). Ha a Windows Intéző segítségével formázta, végezze el újra a formázást „WALKMAN” készüléke segítségével.

 • A formázás kizárólag szüneteltetett lejátszás mellett lehetséges.

 • Ha az OPR működésjelző vörös színnel világít, mert kifogyóban van az akkumulátor, töltse fel az akkumulátort, mielőtt formázná a „WALKMAN” készüléket.

 • A „WALKMAN” készülékhez mellékelt Content Transfer szoftver törlése is megtörténik, ha a memóriát formázzák. Ha újra kell telepítenie, töltse le a Content Transfer alkalmazást az ügyféltámogató weboldalakról [Részletek].

 • A véletlen sorrendű lejátszás, lejátszási lista szerinti lejátszás, ZAPPIN lejátszás, AVLS (Volume Limit) és hangerő beállításai is visszatérnek alapértelmezett értékre, ha formázzák a memóriát.

 1. Kapcsolja be „WALKMAN” készülékét.

 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot körülbelül 15 másodpercig, amíg az OPR működésjelző narancssárga színnel elkezd gyorsan villogni.

Engedje el a gombot. Az OPR működésjelző vörös színnel világít.
 1. Nyomja meg a vagy gombot 30 másodpercen belül, amint az OPR működésjelző vörös színnel elkezdett világítani.

Az OPR működésjelző felváltva zölden és vörösen gyullad ki a vagy gomb minden megnyomására.
 1. Nyomja meg a gombot, miközben az OPR működésjelző zöld színnel világít.

Az OPR működésjelző gyorsan zölden villog, és végbemegy a formázás. Ha az OPR működésjelző kialszik, a formázás befejeződött.
Ha akkor nyomja meg a gombot, amikor vörös színnel világít az OPR működésjelző, vagy ha időközben eltelik 30 másodperc, nem történik meg a formázás.
Megjegyzés
 • A formázás végén a „WALKMAN” újraépíti az adatbázisát. Ilyenkor előfordulhat, hogy nem tud zenét áttölteni vagy egyáltalán működtetni „WALKMAN” készülékét.