Hvad er Bluetooth-teknologi?

Trådløs Bluetooth-teknologi er en trådløs teknologi med kort rækkevidde, som muliggør trådløs datakommunikation mellem digitale enheder som f.eks. compact-stereo eller hovedtelefoner. Trådløs Bluetooth-teknologi fungerer inden for et område på ca. 10 meter.
Du skal ikke bruge noget kabel til tilslutningen, da Bluetooth-teknologien er en trådløs teknologi, og det er heller ikke nødvendigt, at enhederne er rettet mod hinanden, som det er tilfældet ved teknologi med infrarøde stråler. Du kan f.eks. bruge sådan en enhed i en taske eller en lomme.
Bluetooth-teknologien er en international standard, som understøttes af tusindvis af virksomheder i hele verden og bruges af forskellige virksomheder worldwide.

Kompatible enheder med Bluetooth-funktionen for din "WALKMAN"

For detaljer om enheder, som kan kommunikere med din "WALKMAN" gennem Bluetooth-kommunikation, henvises til kundesupportwedstedet [Detaljer].
Bemærkning
  • Bluetooth-kommunikationen kan blive forstyrret i følgende tilfælde.

  • Hvis du udfører Bluetooth-kommunikationen i nærheden af metalobjekter.

  • Hvis en enhed, som bruger radiobølger, f.eks. en trådløs LAN-enhed eller en mikrobølgeovn, bruges i nærheden af din "WALKMAN" eller Bluetooth-lydenheden.

  • Hvis Bluetooth-antennen [Detaljer] på din "WALKMAN" dækkes til med f.eks. hænder.