Rekommenderad datormiljö

Följande datormiljö rekommenderas för att använda programmen ”PlayMemories Home” (Windows) och ”Music Transfer” (Windows/Mac), samt för att importera bilder via USB.

Windows


Operativsystem (förinstallerat)
Microsoft Windows XP*1 SP3/Windows Vista*2 SP2/Windows 7 SP1
CPU
Intel Pentium III 800 MHz eller snabbare (För uppspelning/redigering av HD-filmer: Intel Core Duo 1,66 GHz eller snabbare /Intel Core 2 Duo 1,66 GHz eller snabbare (Intel Core 2 Duo 2,26 GHz eller snabbare krävs för behandling av AVC HD (FX/FH)-filmer.)
Minne
Windows XP: Minst 512 MB (Minst 1 GB rekommenderas.)
Windows 7/Windows Vista: Minst 1 GB
Hårddiskutrymme (nödvändigt ledigt utrymme för installationen)
Ca. 500 MB
Indikator
minst 1 024×768 bildpunkter

*1 64-bitsversioner och Starter (Edition) stöds ej.
Windows Image Mastering API (IMAPI) Ver.2.0 eller en senare version krävs för att skapa skivor genom att installera de ”utökad funktionna”.
*2 Starter (Edition) stöds ej.

Mac


Operativsystem (förinstallerat)
USB-anslutning: Mac OS X v10.3 till v10.7
Music Transfer: Mac OS X v10.4 till v10.7*

* Utrustad med Intel-processor .
Observera
  • Vi kan inte garantera att allt fungerar i en miljö där operativsystemet uppgraderats till något av ovanstående operativsystem eller i multi-boot-miljöer.

  • När två eller flera USB-enheter ansluts samtidigt till en dator kan det hända att somliga enheter, inklusive den här kameran, inte fungerar som de ska, beroende på vilka USB-enheter som används.

  • Genom att ansluta kameran via ett USB-gränssnitt som är kompatibelt med Hi-Speed USB (USB 2.0) går det att överföra data på hög hastighet, eftersom även den här kameran är kompatibel med Hi-Speed USB (USB 2.0).

  • När datorn återgår från ett vänte- eller viloläge kan det hända att kommunikationen mellan kameran och datorn inte återupptas samtidigt.