TransferJet

Možete odabrati komunikacijske postavke za TransferJet. TransferJet je tehnologija za bežični prijenos iz neposredne blizine koja omogućuje prijenos Vaših podataka bliskim poravnanjem dvaju aparata između kojih želite uspostaviti komunikaciju. Kako biste utvrdili raspolaže li vaš fotoaparat TransferJet funkcijom, potražite oznaku TransferJet na donjoj strani fotoaparata.
Korištenje Memory Stick kartica s TransferJet funkcijom (prodaje se zasebno) omogućuje prijenos slika između aparata kompatibilnih s TransferJet funkcijom.
Više pojedinosti o TransferJet funkciji naći ćete u uputama za rad isporučenim uz Memory Stick s TransferJet funkcijom.
  1. MENU (Postavke) (Glavne Postavke) [TransferJet] željeni način


Uključeno
Komunicira/Ne komunicira pomoću tehnologije TransferJet.

Isključeno

Što je TransferJet?
TransferJet vam omogućuje razmjenu slika odašiljanjem i primanjem slikovnih podataka. Umetnite Memory Stick s TransferJet-om u svoj fotoaparat i međusobno poravnajte (TransferJet) oznake na fotoaparatu i drugom uređaju koji podržava ovu funkciju.
Podrobnije informacije o prijenosu slika naći ćete na stranici [Pojedinosti].
Napomene
  • U jednostavnom načinu [TransferJet] je blokiran na [Isključeno].

  • Kad ste u zrakoplovu podesite [TransferJet] na [Isključeno]. Osim toga, uvijek poštujte sva pravila koja vrijede na mjestima na kojima koristite fotoaparat.

  • Ako prijenos nije moguć tijekom 30 sekundi, veza će se prekinuti. U tom slučaju odaberite [Da] i ponovno poravnajte oznaku (TransferJet) na kameri s oznakom na drugom uređaju.

  • Memory Stick kartica s TransferJet funkcijom i modeli fotoaparata s TransferJet u nekim zemljama i regijama nisu u prodaji zbog lokalnih zakona i propisa.

  • Podesite [TransferJet] funkciju na [Isključeno] u drugim zemljama i područjima gdje niste kupili svoj fotoaparat. Ovisno o zemlji ili području korištenje TransferJet funkcije može biti kažnjivo zbog lokalnih ograničenja na prijenos elektromagnetskih valova.

Povezana tema