Aanbevolen computeromgeving

De volgende computeromgeving wordt aanbevolen voor gebruik van het softwareprogramma "PlayMemories Home" (Windows), en voor het importeren van beelden via een USB-verbinding.

Windows


Besturingssysteem (voorgeïnstalleerd)
Microsoft Windows XP*1 SP3/Windows Vista*2 SP2/Windows 7 SP1
CPU
Intel Pentium III 800 MHz of sneller
Geheugen
Windows XP: 512 MB of meer (1 GB of meer wordt aanbevolen.)
Windows Vista/Windows 7: 1 GB of meer
Vaste schijf (Vrije schijfruimte benodigd voor installatie)
Ongeveer 500 MB
Schermresolutie
1.024×768 pixels of meer

*1 64-bit edities en Starter (Edition) worden niet ondersteund.
*2 Starter (Edition) wordt niet ondersteund.

Mac


Besturingssysteem (voorgeïnstalleerd)
USB-verbinding: Mac OS X v10.3 t/m v10.7

Opmerkingen
  • De juiste werking kan niet worden gegarandeerd in een computeromgeving die is opgewaardeerd tot een van de bovenstaande besturingssystemen of in een computeromgeving met meerdere besturingssystemen (multi-boot).

  • Als u twee of meer USB-apparaten tegelijkertijd aansluit op een enkele computer, is het mogelijk dat sommige apparaten, waaronder de camera, niet werken, afhankelijk van de typen USB-apparaten die zijn aangesloten.

  • Door de camera aan te sluiten via een USB-interface die compatibel is met Hi-Speed USB (USB 2.0) wordt geavanceerde overdracht (overdracht op hoge snelheid) mogelijk aangezien de camera compatibel is met Hi-Speed USB (USB 2.0).

  • Wanneer de computer terugkeert vanuit de stand-by- of slaapstand, is het mogelijk dat de communicatie tussen de camera en de computer niet op hetzelfde moment wordt hersteld.