O licenci za »Music Unlimited«

V funkciji »Music Unlimited« lahko uživate, če s pomočjo računalnika kupite licenco za »Music Unlimited« (raven Basic ali Premium). Rok veljavnosti licence za »Music Unlimited« je odvisen od vaše pogodbe. V tem poglavju je opisana licenca, s katero lahko uživate v funkciji »Music Unlimited« v vaši napravi »WALKMAN«.

Rok veljavnosti v napravi »WALKMAN«

Rok veljavnosti funkcije »Music Unlimited« v napravi »WALKMAN« je odvisen od vašega načrta (Basic ali Premium). (Ta rok veljavnosti velja samo za uporabo funkcije »Music Unlimited« v napravi »WALKMAN«, ne pa tudi za licenco »Music Unlimited« v računalniku.)
Če boste želeli licenco podaljšati, boste morali pred iztekom roka veljavnosti napravo »WALKMAN« priključiti v računalnik in se povezati s strežnikom. (Pred iztekom roka veljavnosti se bo prikazalo opozorilo o posodobitvi licence.)
Ko licenci poteče rok veljavnosti, funkcije »Music Unlimited« ni več mogoče uporabljati. V tem primeru boste morali napravo »WALKMAN« priključiti v računalnik in se povezati s strežnikom, da posodobite licenco.
Opomba
  • Če licenca poteče, medtem ko poslušate skladbo v storitvi »Music Unlimited«, se bo prikazalo opozorilo in po končanem predvajanju se bo v napravi »WALKMAN« samodejno odprl meni Domov, nato pa funkcija »Music Unlimited« ne bo več na voljo.

Rok veljavnosti licence »Music Unlimited« v računalniku

Ko se izteče rok veljavnosti licence za »Music Unlimited« v računalniku, se vsa vsebina »Music Unlimited« v napravi »WALKMAN« izbriše in funkcije »Music Unlimited« ni več mogoče uporabljati, tako da napravo »WALKMAN« povežete z računalnikom. (Pred iztekom roka veljavnosti se bo prikazalo opozorilo.)

Kaj se zgodi ob ponastavitvi naprave »WALKMAN«

Če izberete [Reset All Settings], to ne izbriše licence v napravi »WALKMAN«.
Če izberete [Format], se bo licenca v napravi »WALKMAN« izbrisala. V tem primeru boste morali napravo »WALKMAN« priključiti v računalnik in prenesti vsebino »Music Unlimited« v napravo »WALKMAN«.