A „Music Unlimited” funkcióról

A „Music Unlimited” a Sony új, online, előfizetéses zenei szolgáltatása.
A „Music Unlimited” azonnali hozzáférést biztosít több mint 7 millió új és örökzöld zeneszámhoz, amelyek a „WALKMAN” készüléken játszhatók le.
A „Music Unlimited” funkció a „WALKMAN” készüléken való használatához a következők szükségesek:
  • Telepítse a „Music Unlimited Transfer” alkalmazást számítógépére.

  • Vigye át a zeneszámokat a „Music Unlimited Transfer” alkalmazás használatával.

  • Fizessen elő a szolgáltatásra (Basic/Premium előfizetés).


A „Music Unlimited” két működtetési módszert biztosít: „Channels” és „My Library”.

„Channels” [Részletek]

Különféle zenei csatornákat hallgathat, amelyek műfaj, SensMe™, korszak stb. alapján vannak kategorizálva, és milliónyi, az ízlésének megfelelő zeneszámot tartalmaznak.
  • A csatornákat automatikusan személyre szabhatja a zeneszámok a Music Sync alkalmazás használatával történő szinkronizálásával.

  • A csatornák a [Like]/[Dislike] funkció segítségével is személyre szabhatók. (A [Like]/[Dislike] információ szinkronizálása akkor megy végbe a csatornák esetében, amikor a következő alkalommal szinkronizál a Music Unlimited Transfer alkalmazás használatával.)

A Premium előfizetők teljes hozzáférést élveznek a Premium channels csatornákhoz, többek között a Global Top 100 stb. csatornához.

„My Library” [Részletek]

Basic: Zeneszámainak meglevő gyűjteményét hozzáadhatja a „Music Unlimited” könyvtárhoz a felhőalapú „Music Unlimited” rendszeren, és bármikor hozzáférhet ahhoz különféle, internetkapcsolattal rendelkező eszköz használatával.
Premium: A Basic előfizetés szolgáltatásai mellett egy több millió zeneszámból álló adatbázishoz férhet hozzá, és bármikor hozzáadhatja kedvenc zeneszámait.
Megjegyzés
  • A „Music Unlimited” használatakor csak angol nyelvű felület jelenik meg, ha a [Language Settings] beállítása nem [Deutsch], [Español], [Français] vagy [Italiano].