A „Music Unlimited” licencről

A „Music Unlimited” a „Music Unlimited” licenc (Basic vagy Premium) megvásárlását követően használható a számítógépen. A „Music Unlimited” licenc lejárati dátuma a szerződéstől függ. Ez a fejezet a „Music Unlimited” a „WALKMAN” készüléken való használatához szükséges licenccel kapcsolatos információkat ismerteti.

A „WALKMAN” lejárati dátuma

A „Music Unlimited” funkció a „WALKMAN” készüléken való használatának lejárati dátuma az előfizetéstől (Basic vagy Premium) függ. (Ez a „Music Unlimited” funkció a „WALKMAN” készüléken való használatának lejárati dátuma, amely nem egyezik meg a számítógépen használt „Music Unlimited” licenc lejáratával.)
A lejárat előtt csatlakoztatnia kell a „WALKMAN” készüléket számítógépéhez, és a kiszolgáló elérésével frissíteni kell a licencet. (A lejárati dátum közeledtével egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, felhívva a figyelmet a licenc frissítésének szükségességére.)
Ha a licenc lejárt, a „Music Unlimited” funkció nem használható. Ebben az esetben csatlakoztassa a „WALKMAN” készüléket számítógépéhez, és a kiszolgáló elérésével frissítse a licencet.
Megjegyzés
  • Ha a licenc egy zeneszám a „Music Unlimited” funkcióval történő hallgatása közben jár le, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, és a „WALKMAN” automatikusan visszatér a Home menübe az aktuális zeneszám lejátszásának befejeződését követően, majd a „Music Unlimited” funkció nem lesz elérhető.

A „Music Unlimited” licenc lejárati dátuma a számítógépen

Amikor a „Music Unlimited” licence lejár a számítógépen, a „Music Unlimited” összes tartalma törlődik a „WALKMAN” készüléken, a „Music Unlimited” funkció pedig nem használható, amikor a „WALKMAN” készüléket a számítógéphez csatlakoztatja. (A lejárati dátum közeledtével egy figyelmeztető üzenet jelenik meg.)

A „WALKMAN” visszaállításakor

A „WALKMAN” készüléken található licenc nem törlődik, amikor a [Reset All Settings] műveletet hajtja végre.
A „WALKMAN” készüléken található licenc azonban törlődik, amikor a [Format] műveletet hajtja végre. Ebben az esetben csatlakoztassa a „WALKMAN” készüléket számítógépéhez, és vigye át a „Music Unlimited” tartalmakat a „WALKMAN” készülékre.