Intelligens automatikus

Lehetővé teszi a fényképezést automatikus beállításokkal.
  1. Állítsa az üzemmódtárcsát (Intelligens automatikus) állásba.

  1. Fényképezzen az exponálógombbal.

A Színhelyfelismerésről

A Színhelyfelismerés Intelligens automatikus üzemmódban működik. A funkció segítségével a fényképezőgép automatikusan felismeri a fényképezés körülményeit, és elkészíti a fényképet.

Az automatikus felvételi üzemmódok funkciói

Kiváló automatikus üzemmódban a fényképezőgép jobb minőségű képet készít, mint Intelligens automatikus üzemmódban. A fényképezőgép a felismert színhely alapján több képet készít, utána a képekből összerak egy jobb minőségű képet (képek egymásra helyezése).
Az Automatikus program üzemmód lehetővé teszi a különféle felvételi beállítások módosítását, például a fehéregyensúly vagy az ISO beállítások módosítását.

FELV. ümód
Mikor kell használni
Lényeges funkciókorlátozások
(Intelligens automatikus)
  • Használja olyankor, ha azt szeretné, hogy a fényképezőgép automatikusan felismerje a fényképezés körülményeit, és folyamatosan fényképezzen.

Állandó vaku
(Kiváló automatikus)
  • Használja olyankor, amikor kedvezőtlen feltételek között fényképez, például rossz fényviszonyok között vagy ellenfényben.

  • Használja olyankor, amikor az (Intelligens automatikus) üzemmódban elérhetőnél jobb minőségű képet akar készíteni.

Folyamatos felvétel, Mosoly exponálás
(Automatikus program)
  • Használja olyankor, amikor egyéni fényképezési beállításokkal, de automatikusan beállított expozícióval (zársebesség és rekesznyílás) szeretne fényképezni.

Színhelyfelismerés

Megjegyzések
  • [Intelligens automatikus] üzemmódban előfordulhat, hogy rossz fényviszonyok között vagy ellenfényben nem lesz tiszta a felvétel.

  • [Kiváló automatikus] üzemmódban több idő kell egy kép rögzítéséhez, mert a fényképezőgép több képet helyez egymásra.

Kapcsolódó témakörök