Kiváló automatikus

A fényképezőgép a Színhelyfelismerés funkciót és a minőségi képtechnológiát kombinálva automatikusan készít felvételeket optimális beállításokkal.
  1. Állítsa az üzemmódtárcsát (Kiváló automatikus) állásba.

  1. Fényképezzen az exponálógombbal.

Ha kell, a fényképezőgép sorozatképet készít, és több képet egymásra helyez. A képek egymásra helyezésével a fényképezőgép egy olyan képet rögzít, amin kisebb a tárgy elmosódása és a képzaj.
Mi a különbség a Kiváló autom. beállítás üzemmód és az Intelligens autom. beállítás üzemmód között?
Kiváló autom. beállítás üzemmódban a fényképezőgép a felismert színhely alapján sorozatképet készít, utána a sorozatkép képeiből összerak egy jobb minőségű képet (képek egymásra helyezése).
A képek egymásra helyezésével a fényképezőgép automatikusan korrigálja az ellenfényt, és csökkenti a képzajt, tehát jobb minőségű képet eredményez, mint az Intelligens automatikus üzemmód.
: Színhelyfelismerés
Éjszakai Jelenet
Éjszakai Portré
Ellenfény
Ellenfény portré
Tájkép
Makró
Portré
Gyermek
Reflektor
Kevés fény
Állvány
Mozgás
: Képek egymásra helyezése
Kézben tartott Esti
Elmosódás csökkentése
HDR ellenfény-kompenzáció

  • A fényképezőgép a felismert színhely alapján automatikusan kiválasztja az átfedési módot, és megjelenik az (átfedés) ikon a képernyőn.

Megjegyzések
  • Ha a fényképezőgép több képet helyez egymásra, akkor több idő kell egy kép rögzítéséhez.

  • Kevés fénynél, például éjszakai képek készítésekor a [Vaku] beállítást [Ki] értékre állítva érhető el a képek egymásra helyezésével a legjobb eredmény.

Kapcsolódó témakörök