TransferJet

A TransferJet kommunikációs beállítások megadhatók. A TransferJet egy rövid hatótávolságú, vezeték nélküli átviteli technológia, amely lehetővé teszi, hogy két egymáshoz nagyon közel lévő készülék kommunikáljon egymással, és adatokat küldjenek egymásnak. Ha kíváncsi, hogy a fényképezőgépe rendelkezik-e TransferJet funkcióval, keresse a TransferJet-jelet a fényképezőgép alján.
TransferJet funkciós Memory Stick kártyák (külön megvásárolható) használatával lehetővé válik a TransferJet-kompatibilis eszközök közötti képátvitel.
A TransferJet technológiával kapcsolatos részletekről a TransferJet funkciós Memory Stick kártyához kapott kezelési utasításban olvashat.
  1. MENU (Beállítások) (Fő beállítások) [TransferJet] kívánt üzemmód


Be
Van kommunikáció/Nincs kommunikáció TransferJet kapcsolattal.

Ki

Mi a TransferJet?
A TransferJet funkció lehetővé teszi a képadatok küldése és fogadása révén a képek megosztását. Helyezzen egy TransferJet funkciós Memory Stick kártyát a fényképezőgépbe, és tegye nagyon közel a fényképezőgépen és a funkciót támogató másik készüléken lévő (TransferJet) jelet.
A képátvitelről részletesen a [Részletek] fejezetben olvashat.
Megjegyzések
  • Egyszerű üzemmódban a [TransferJet] rögzített beállítása [Ki].

  • Repülőgépen állítsa a [Repülési mód] beállítást [Be] értékre. Ezen kívül kövesse a fényképezőgép használati helyén érvényes előírásokat.

  • A kapcsolat megszakad, ha az átvitelt nem lehet körülbelül 30 másodpercen belül megvalósítani. Ha ez előfordul, válassza az [Igen] lehetőséget, és hangolja össze a fényképezőgépet és egy másik készüléket a (TransferJet) jellel.

  • Egyes országokban vagy térségekben a helyi előírások miatt nem forgalmaznak TransferJet fényképezőgépeket és TransferJet funkciós Memory Stick kártyákat.

  • Ha nem a megvásárlás országában vagy térségében használja a fényképezőgépet, akkor állítsa a [TransferJet] funkciót [Ki] értékre. Előfordulhat, hogy egyes országokban vagy térségekben a TransferJet funkciót használókat felelősségre vonják az elektromágneses hullámokkal történő átvitelre vonatkozó helyi korlátozások megsértése miatt.

Kapcsolódó témakörök