Ajánlott számítógépes környezet

A következő számítógépes környezet ajánlott a szoftverek – „PlayMemories Home” (Windows) és „Music Transfer” (Windows/Mac) – használatakor, illetve képek USB-kapcsolattal történő importálása esetén.

Windows


Operációs rendszer (OS) (előre telepített)
Microsoft Windows XP*1 SP3/Windows Vista*2 SP2/Windows 7 SP1
Processzor
Intel Pentium III 800 MHz vagy gyorsabb (High Definition, Nagy felbontású mozgóképek lejátszásához/szerkesztéséhez: Intel Core Duo 1,66 GHz vagy gyorsabb/Intel Core 2 Duo 1,66 GHz vagy gyorsabb (Intel Core 2 Duo 2,26 GHz vagy gyorsabb szükséges AVC HD (FX/FH) mozgóképek feldolgozásához, és Intel Core 2 Duo 2,40 GHz vagy gyorsabb szükséges AVC HD (PS) mozgóképek feldolgozásához.))
Memória
Windows XP: 512 MB vagy több (1 GB vagy több ajánlott.)
Windows Vista/Windows 7: 1 GB vagy több
Merevlemez (a telepítéshez szükséges lemezterület)
Körülbelül 500 MB
Kijelző
1 024×768 vagy több képpont

*1 A 64 bites kiadásokat és a Starter (Edition) verziót nem támogatja.
Windows Image Mastering API (IMAPI) Ver.2.0 vagy újabb szükséges az „Expanded Feature” telepítésével történő lemezkészítéshez.
*2 A Starter (Edition) verzió nem támogatott.

Mac


Operációs rendszer (OS) (előre telepített)
USB-csatlakozás: Mac OS X v10.3-tól v10.7-ig
Music Transfer: Mac OS X v10.4-től v10.7-ig*

* Intel processor rendszerrel
Megjegyzések
  • A funkciók működése nem garantált a fent leírt operációs rendszerek frissítésén alapuló rendszereken, illetve többplatformos rendszereken.

  • Ha egyszerre kettő vagy több USB-eszközt csatlakoztat a számítógéphez, a használt USB-eszközöktől függően előfordulhat, hogy egyes eszközök, köztük a fényképezőgép, nem működnek.

  • Ha a fényképezőgépet olyan USB-interfész segítségével csatlakoztatja, amely megfelel a Hi-Speed USB szabványnak (USB 2.0), fejlett (nagysebességű) adatátvitel válik lehetővé, mivel a fényképezőgép megfelel a Hi-Speed USB szabványnak (USB 2.0).

  • Amikor a számítógép visszaáll alvó vagy felfüggesztett üzemmódból, a fényképezőgép és a számítógép közötti kommunikáció nem minden esetben áll azonnal helyre.