Képek importálása a számítógépre

A „PlayMemories Home” lehetővé teszi, hogy egyszerűen importáljon képeket.
A „PlayMemories Home” funkcióival kapcsolatos részleteket lásd: „PlayMemories Home Help Guide”.

Képek importálása Windows számítógépre „PlayMemories Home” használata nélkül

Ha a fényképezőgép és a számítógép közötti USB-kapcsolat létrehozása után megjelenik az Automatikus lejátszás varázsló, válassza az [Open folder to view files] lehetőséget [OK] [DCIM] vagy [MP_ROOT] másolja a kívánt képeket a számítógépre.
  • Ha Windows 7 rendszeren megjelenik az Eszközállapot menüképernyő, kattintson duplán a következőkre: [Browse Files] adathordozó ikonja a mappa, amely tartalmazza az importálni kívánt képet.

Képek importálása Mac számítógépre „PlayMemories Home” használata nélkül

Csatlakoztassa a fényképezőgépet a Mac számítógéphez. Kattintson duplán az újonnan észlelt ikonra az asztalon a mappára, amely tartalmazza az importálni kívánt képet. Ezután húzza át a képfájlt a merevlemez ikonjára.
Megjegyzések
  • Használja a „PlayMemories Home” programot például az AVCHD mozgóképek számítógépre történő importálásához. (Windows)

  • Olyan műveletekhez, mint az AVCHD mozgóképek számítógépre importálása, a Mac számítógéphez kapott „iMovie” szoftver használható. (Mac)

  • Ha egy fényképezőgépen lévő AVCHD mozgóképfájlon vagy mappán műveletet végeznek a számítógépről, mialatt a fényképezőgép a számítógéphez van csatlakoztatva, akkor a képfájl megsemmisülhet, vagy a lejátszása lehetetlenné válhat. Ne törölje vagy másolja a fényképezőgép memóriakártyáján lévő AVCHD mozgóképeket számítógépről. A Sony nem vállal felelősséget az ilyen műveletek eredményéért.

  • Használja a „PlayMemories Home” programot a GPS helyinformációkkal ellátott mozgóképek számítógépre importálásához (csak a DSC-HX20V/HX30V esetében).

  • A fényképezőgép egy JPEG fájl és egy MPO fájl kombinálásával állítja elő a 3D képet. Ha bármelyik fájlt törli egy számítógéppel, akkor a 3D képet nem lehet lejátszani.