Az akkumulátoregység feltöltése

  • A mellékelt AC adapter kifejezetten ehhez a fényképezőgéphez való. Ne csatlakoztassa más elektronikus készülékhez! Ellenkező esetben meghibásodás következhet be. Csak eredeti Sony AC adaptert használjon.

  • Ha a fényképezőgép Bekapcsolás/Töltés lámpája töltés közben villog, vegye ki az éppen töltött akkumulátoregységet, majd helyezze vissza megfelelően a fényképezőgépbe. A Bekapcsolás/Töltés lámpa ismételt villogása az akkumulátor hibáját jelezheti, illetve azt, hogy a meghatározott típustól eltérő akkumulátoregységet helyezett a készülékbe. Ellenőrizze, hogy az akkumulátoregység a meghatározott típusú-e. Ha a behelyezett akkumulátor előírt típusú, távolítsa el az akkumulátort, és helyezzen be egy új vagy másik egységet az akkumulátortöltő működésének ellenőrzéséhez. Amennyiben az akkumulátortöltő megfelelően működik, az akkumulátor valószínűleg meghibásodott.

  • Ha a Bekapcsolás/Töltés lámpa villog, amikor az AC adapter csatlakoztatva van a fényképezőgéphez és a fali aljzathoz, az azt jelzi, hogy a töltés ideiglenesen leállt, és készenlétre váltott. A töltés leáll, és automatikusan készenléti állapotra vált, amikor a hőmérséklet a javasolt működési tartományon kívül esik. Mikor a hőmérséklet visszatér a megfelelő tartományba, az akkumulátortöltő folytatja az akkumulátor töltését, és a Bekapcsolás/Töltés lámpa újból kigyullad. Az akkumulátoregységet 10°C és 30°C környezeti hőmérséklet között javasoljuk feltölteni.

  • A mellékelt AC adapterrel az akkumulátoregység a fényképezőgépbe helyezve tölthető. Lejátszás üzemmódban a készülék áramellátása is biztosítható az AC adapterrel. Fényképezés üzemmódban azonban a készülék áramellátása nem biztosítható az AC adapterrel. A tápellátás felvételkészítés közbeni biztosításához az AC-UD10 hálózati adapterre van szükség (külön megvásárolható), amellyel fali csatlakozóaljzathoz (konnektorhoz) csatlakoztatható a készülék.