Een beeld op een HD-televisie bekijken met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar)

Sluit de camera met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar) aan op een HD-televisie (high-definitiontelevisie) die is uitgerust met een HDMI-aansluiting.
 1. Schakel zowel de camera als de televisie uit.

 1. Sluit de HDMI-aansluiting van de camera (A) en de HDMI-aansluiting van de televisie (B) op elkaar aan met behulp van de HDMI-kabel (los verkrijgbaar) (C).

 1. Schakel de televisie in en stel de ingangsbron in.

 1. Druk op de (weergave-)toets om de camera in te schakelen.

De beelden die met de camera zijn opgenomen worden op het televisiescherm weergegeven. Selecteer het gewenste beeld met het besturingswiel.
"PhotoTV HD"
Deze camera is compatibel met de "PhotoTV HD"-norm.
Door een Sony-televisie die compatibel is met "PhotoTV HD" aan te sluiten met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar), kan een compleet nieuwe wereld aan foto’s in comfort worden bekeken in de adembenemende ‘Full HD’-beeldkwaliteit.
 • "PhotoTV HD" maakt een uiterst gedetailleerde, foto-achtige weergave mogelijk van subtiele texturen en kleuren.

 • Wanneer de camera met behulp van een HDMI-kabel is aangesloten op een Sony-televisie die compatibel is met de Video A-functie, wordt de televisie automatisch ingesteld op de beeldkwaliteit die geschikt is voor stilstaande beelden. Wanneer de instelling van de televisie op Video staat, wordt de beeldkwaliteit ingesteld zodat deze geschikt is voor bewegende beelden.

 • Voor weergave van bewegende beelden in het AVCHD-formaat, adviseren wij u [Stilst.b./film select.] in te stellen op [AVCHDweergave].

 • Voor meer informatie raadpleegt u de gebruiksaanwijzing van de televisie.

Opmerkingen
 • Beelden opgenomen in het [VGA] beeldformaat kunnen niet worden weergegeven in het HD-formaat.

 • Sluit de camera en de aan te sluiten apparatuur niet aan met behulp van beide uitgangsaansluitingen. Als de camera en de televisie op elkaar worden aangesloten met behulp van beide uitgangsaansluitingen, wordt geen beeld of geluid weergegeven. Een dergelijke aansluitmethode kan tevens leiden tot een storing in de camera en/of het aangesloten apparaat.

 • Het is mogelijk dat de camera niet goed werkt met sommige HD-televisies. Bijvoorbeeld, het kan onmogelijk zijn een video te bekijken op uw HD-televisie of het geluid te horen via de HD-televisie.

 • Gebruik een HDMI-kabel met het HDMI-logo.

 • Gebruik een kabel met een HDMI-microstekker aan één uiteinde (voor de camera) en een stekker die geschikt is voor uw televisie aan het andere uiteinde. U kunt geen beelden bekijken op een televisie die geen HDMI-aansluiting heeft.

 • Het opnemen kan na enige tijd automatisch worden afgebroken om de camera te beschermen wanneer u bewegende beelden opneemt terwijl de camera met behulp van een HDMI-kabel (los verkrijgbaar) is aangesloten op een televisie.

 • Er wordt niets weergegeven op het scherm van de camera.