Golf-Felvétel (csak 2D)


A gyors mozgás 2 másodpercét képkockára bontja, amelyeket aztán videóként és fényképekként lehet rögzíteni. Lejátszáskor megnézheti a mozgássorozatról szóló képeket, ami nagyon hasznos lehet olyan esetekben, amikor például egy golfütést vagy a teniszezési technikát szeretné elemezni.
  1. [Felvétel üzemmód] [Golf-Felvétel].

  1. A [Golf-Felvétel] képernyőn keretezze be a témát fehér kerettel a képernyő közepén, majd nyomja meg a START/STOP gombot közvetlenül azután, hogy a golfozó ütésre lendíti karját.

A videokamera felvételkezdetének időzítése

Amikor a videokamera a START/STOP gomb megnyomása után 1 másodpercen belül a legintenzívebb hangot észleli, feltételezi, hogy az a labdát eltaláló ütő hangja.
Amikor a videokamera észleli az ütő és a labda találkozásakor keletkező hangot, a felvételi időt annak a pillanatnak megfelelően módosítja.
A: A labdát eltaláló ütő hangja*
B: A START/STOP gomb megnyomásának időpontja
C: A videokamera két képet készít a 2 másodperces időtartam alatt.
* A videokamera rögzíti azt a pontot, amikor az elmúlt egy másodpercben a leghangosabb hangot észlelte (amikor az ütő elérte a labdát).

Ellenőrzés önkioldóval

Válassza a []/[] [Be] lehetőséget.
A videokamera a START/STOP gomb megnyomása után megkezdi a visszaszámlálást.
A visszaszámlálás 0. pontjáról feltételezi a videokamera, hogy a döntő pillanat, és a 0. pont előtti és utáni mozgást veszi fel.
Megjegyzések
  • Ha a videokamera nem észleli a hangot, amikor az ütő a labdát éri, a videokamera automatikusan 0,5 másodperccel a START/STOP gomb megnyomása elé helyezi az ütés idejét; a felvétel e pillanathoz képest 1,5 másodperccel korábban kezdődik, és 0,5 másodperccel később ér véget.

  • A fényképek 1 920 1 080 felbontásúak.

  • Nem lehetséges a hangfelvétel.

  • A kép minősége nem olyan jó, mint a normál felvételé.

  • A [FELVÉTEL ü.mód] beállítása automatikusan [Normál ] lesz.

  • Előfordulhat, hogy a hangot a belső mikrofon akkor is észleli, ha külső mikrofont is csatlakoztatott a videokamerához.

  • Ha a [Golf-Felvétel] felvételi képernyő hátterében mozgás tapasztalható, előfordulhat, hogy a videokamera nem képes a fókuszpont megfelelő elemzésére, így a készített képek zajosak lesznek. Azt javasoljuk, hogy a képeket stabil körülmények között (például fotóállvány használatával) készítse.