Echipamente pe care poate fi redat discul creat

Discuri Blu-ray

Aparat de redare discuri Blu-ray precum un aparat de redare discuri Sony Blu-ray sau PlayStation®3

Disc DVD cu o calitate a imaginii de înaltă definiţie (HD)

Aparate de redare în format AVCHD, cum ar fi un aparat de redare discuri Sony Blu-ray sau o consolă PlayStation®3
Note
  • Discul de înregistrare AVCHD poate fi redat numai pe dispozitive compatibile cu formatul AVCHD.

  • Discurile cu imagini înregistrate cu o calitate a imaginii de înaltă definiţie (HD) nu trebuie utilizate în aparate de redare/recordere DVD. Întrucât aparatele de redare/recorderele DVD nu sunt compatibile cu formatul AVCHD, este posibil ca aparatele de redare/recorderele DVD să nu poată ejecta discul.

  • Păstraţi întotdeauna PlayStation®3 modernizat la ultima versiune a software-ului de sistem. Consola PlayStation®3 este posibil să nu fie disponibilă în anumite ţări/regiuni.

Pentru a crea un disc Blu-ray

Puteţi crea un disc Blu-ray cu un film cu o calitate a imaginii de înaltă definiţie (HD) importat anterior pe un computer.
Pentru a crea un disc Blu-ray, trebuie instalat „BD Add-on Software”.
  • Computerul dumneavoastră trebuie să suporte crearea discurilor Blu-ray.

  • Suporturile media BD-R (nereinscriptibile) şi BD-RE (reinscriptibile) sunt disponibile pentru crearea discurilor Blu-ray. Nu puteţi adăuga conţinuturi pe niciun tip de disc după crearea discului.

  • Pentru a reda un disc Blu-ray care a fost creat cu un film înregistrat la o calitate a imaginii [Calitate 60p] (modele cu sistemul color NTSC)/[Calitate 50p] (modele cu sistemul color PAL), aveţi nevoie de un dispozitiv compatibil cu Ver AVCHD. Format 2.0.