Capturare golf


Împarte o mişcare rapidă de 2 secunde în cadre pe care le înregistrează apoi sub formă de film și fotografii. Puteţi vizualiza o serie de mişcări la redare, ce pot fi utile dacă doriţi să verificaţi o mişcare de avânt la golf sau o lovitură de tenis.
  1. [Mod fotografiere] [Capturare golf].

  1. Pe ecranul [Capturare golf], încadraţi subiectul în grila din centrul ecranului, apoi apăsaţi START/STOP imediat după ce subiectul şi-a luat avânt.

Momentul în care camera video începe înregistrarea

Dacă momentul când sunetul cel mai puternic la 1 secundă după apăsarea butonului START/STOP a fost detectat, camera video stabileşte momentul ca fiind sunetul unei crose ce loveşte mingea.
Când este detectat sunetul crosei când loveşte mingea, durata de înregistrare este ajustată automat în funcţie de acel moment.
A: Sunetul crosei când loveşte mingea*
B: Punctul când apăsaţi pe START/STOP
C: Camera video înregistrează imagini în această perioadă de 2 secunde.
* Camera video stabileşte punctul când este detectat sunetul cel mai puternic din secunda precedentă, cum ar fi sunetul unei crose lovind mingea.

Pentru a vă verifica cu ajutorul temporizatorului

Selectaţi [] / [] [Activat].
Camera video începe numărătoarea inversă după ce apăsaţi butonul START/STOP.
Punctul când numărătoarea ajunge la 0 este considerat momentul impactului, iar mişcarea dinainte şi după 0 este înregistrată.
Note
  • În cazul în care camera video nu detectează sunetul unei crose când loveşte mingea, camera setează automat punctul de impact la 0,5 secunde înainte de apăsarea butonului START/STOP şi înregistrează un film în intervalul de timp dintre 1,5 secunde dinaintea punctului de impact şi 0,5 secunde după punctul de impact.

  • Dimensiunea fotografiilor va fi de 1.920 1.080.

  • Nu puteţi înregistra sunetul.

  • Calitatea imaginii nu este la fel de bună ca în cazul înregistrării normale.

  • Opţiunea [Mod REC ] va fi setată automat la [ standard].

  • Sunetele de impact pot fi detectate de microfonul intern chiar dacă este montat un microfon extern.

  • Imaginea înregistrată poate fi zgomotoasă în cazul în care camera video nu a reuşit să analizeze scena corect din cauza mişcării din fundalul ecranului de înregistrare [Capturare golf]. Este recomandat să înregistraţi imagini în condiţii stabile (de exemplu, folosind un trepied).