Note despre licenţă

ORICE UTILIZARE A ACESTUI PRODUS ÎN ALT SCOP DECÂT CEL PERSONAL CARE RESPECTĂ STANDARDUL MPEG-2 PENTRU CODAREA INFORMAŢIILOR VIDEO PENTRU SUPORTURILE FURNIZATE LA PACHET ESTE INTERZISĂ EXPRES FĂRĂ LICENŢĂ CONFORM PATENTELOR APLICABILE ÎN PORTOFOLIUL PATENTELOR MPEG-2, LICENŢA FIIND DISPONIBILĂ DE LA MPEG LA, L.L.C., 6312 S. Fiddler’s Green Circle, Suite 400E, Greenwood Village, CO 80111 S.U.A.

ACEST PRODUS ESTE LICENŢIAT ÎN BAZA LICENŢEI PORTOFOLIULUI DE PATENT AVC PENTRU UZUL PERSONAL AL UNUI CONSUMATOR SAU ALTE UTILIZĂRI PENTRU CARE NU PRIMEŞTE REMUNERARE PENTRU
(i) CODARE VIDEO CONFORM STANDARDULUI AVC („AVC VIDEO”) ŞI/SAU
(ii) DECODARE AVC VIDEO CARE A FOST CODATĂ DE UN CONSUMATOR IMPLICAT ÎNTR-O ACTIVITATE PERSONALĂ ŞI/SAU A FOST OBŢINUT DE LA UN FURNIZOR VIDEO LICENŢIAT PENTRU A FURNIZA VIDEO AVC.
NU ESTE GARANTATĂ NICIO LICENŢĂ ŞI NU VA FI IMPLICATĂ ÎN NICIUN ALT TIP DE UTILIZARE.
INFORMAŢII SUPLIMENTARE POT FI OBŢINUTE DE LA MPEG LA, L.L.C.
CONSULTAŢI <HTTP://WWW.MPEGLA.COM>

Integrăm aceste software-uri în camera video în baza unor acorduri de licenţă cu proprietarii respectivelor drepturi de autor. La cererea proprietarilor drepturilor de autor asupra aplicaţiilor software, avem obligaţia de a vă informa cu privire la următoarele. Vă rugăm să citiţi următoarele capitole.
Copiile licenţelor (în engleză) sunt stocate în memoria internă a camerei video digitale. Stabiliţi o conexiune Mass Storage între camera video şi un computer, şi citiţi fişierele din folderul „LICENSE” din „PMHOME”.

Despre aplicaţiile software GNU GPL/LGPL
Aplicaţiile software care sunt eligibile pentru următorul tip de GNU General Public License (numit aici „GPL”) sau de GNU Lesser General Public License (numit aici „LGPL”) sunt incluse în camera video.
Acest lucru înseamnă că aveţi dreptul de a accesa, modifica şi redistribui codul sursă al acestor aplicaţii software în anumite condiţii stipulate de licenţa GPL/LGPL furnizată.
Codul sursă este oferit pe Internet. Utilizaţi următoarea adresă URL pentru a-l descărca. Atunci când descărcaţi codul sursă, selectaţi HDR-CX390 ca fiind modelul camerei dvs. video.
Am prefera să nu ne contactaţi referitor la conţinutul codului de sursă.
Copiile licenţelor (în engleză) sunt stocate în memoria internă a camerei video digitale. Stabiliţi o conexiune Mass Storage între camera video şi un computer, şi citiţi fişierele din folderul „LICENSE” din „PMHOME”.