Prebacivanje slika na računalo

»PlayMemories Home« omogućuje jednostavno prebacivanje slika na računalo.
Podrobnije informacije o funkcijama programa »PlayMemories Home« naći ćete u »PlayMemories Home Help Guide«.

Kopiranje slika na Windows računalo bez programa »PlayMemories Home«

Kad se nakon uspostavljanja USB veze između fotoaparata i računala pojavi AutoPlay Wizard, kliknite na [Open folder to view files] [OK] [DCIM] ili [MP_ROOT] da presnimite željene slike na računalo.
  • Ako se prikaže zaslon Device Stage u sustavu Windows 7 ili Windows 8, dvaput kliknite [Browse Files] ikona medija mapu u kojoj je spremljena slika koju želite uvesti.

Kopiranje slika na Mac računalo bez programa »PlayMemories Home«

Spojite fotoaparat na svoje Mac računalo. Dvaput kliknite na novonastalu ikonu na radnoj površini mapu u kojoj se nalazi slika koju želite uvesti. Zatim slikovne datoteke dovucite mišem i ispustite na ikonu tvrdog diska.
Napomene
  • Koristite »PlayMemories Home« za radnje kao što je prebacivanje AVCHD videozapisa na računalo (Windows).

  • Koristite softver »iMovie« isporučen zajedno s Mac računalom za radnje kao što je prebacivanje AVCHD videozapisa na računalo (Mac).

  • Ako se radnje obavljaju na AVCHD videodatoteci ili mapi s fotoaparata pomoću računala dok je fotoaparat spojen s njim, to može dovesti do uništenja slikovne datoteke ili nemogućnosti njenog reproduciranja. Nemojte brisati ili kopirati AVCHD videozapise na memorijskoj kartici fotoaparata s računala. Sony ne snosi nikakvu odgovornost za rezultat radnji ove vrste.

  • Fotoaparat stvara 3D sliku kombinirajući JPEG datoteku s MPO datotekom. Ako s računala izbrišete bilo koju od tih datoteka, nećete moći reproducirati 3D sliku.