De software "PlayMemories Home" op de computer installeren

 1. Ga op uw computer met een internetbrowser naar de volgende downloadsite en klik op [Installeren] [Uitvoeren].
  www.sony.net/pm

 1. Voer de installatie uit door de instructies op het scherm te volgen.

 • Wanneer de instructies op het scherm verschijnen waarin u wordt gevraagd de camcorder aan te sluiten op een computer, sluit u de camcorder aan op uw computer met behulp van de USB-kabel (bijgeleverd).

 • Wanneer de installatie is voltooid, wordt "PlayMemories Home" gestart.

Opmerkingen bij de installatie

 • Als de software "PlayMemories Home" al op uw computer is geïnstalleerd, sluit u de camcorder aan op uw computer. Dan zijn de functies beschikbaar die met deze camcorder kunnen worden gebruikt.

 • Als de software "PMB (Picture Motion Browser)" al op uw computer is geïnstalleerd, wordt deze overschreven door de software "PlayMemories Home". In dit geval kunt u bepaalde functies die beschikbaar waren in "PMB" in deze software "PlayMemories Home" niet gebruiken.

Opmerkingen
 • Gebruik de software "PlayMemories Home" om vanaf de computer toegang te krijgen tot de camcorder. Een goede werking is niet gegarandeerd indien u gegevens op de camcorder bewerkt met andere software dan "PlayMemories Home" of als u bestanden en mappen rechtstreeks vanaf een computer bewerkt.

 • Beelden kunnen niet worden opgeslagen op sommige discs, afhankelijk van de configuratie die geselecteerd is bij [Opnamefunctie]. Films opgenomen in de stand [60p-kwaliteit ] (HDR-GW66V/ GWP88/ GWP88V) /[50p-kwaliteit ] (HDR-GW66E/ GW66VE/ GWP88E/ GWP88VE) of [Hoogste kwalitt ], kunnen alleen worden opgeslagen op een Blu-ray-disc.

 • U kunt geen disc maken met films opgenomen in de [MP4]-stand.

 • De camcorder splitst automatisch een beeldbestand van meer dan 2 GB en slaat de delen op als aparte bestanden. De bestanden kunnen correct worden afgespeeld op de camcorder, maar beeldbestanden worden mogelijk als afzonderlijke bestanden weergegeven op een computer bij invoer in of afspelen met de software "PlayMemories Home".