Kopiëren (HDR-GWP88/ GWP88E/ GWP88V/ GWP88VE)

U kunt afbeeldingen die op de opnamemedia van de camcorder zijn opgeslagen, kopiëren. Het origineel van het beeld wordt niet gewist na het kopiëren.
Wanneer u [Kopiëren] hebt geselecteerd, verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd de bron en de bestemming van de te kopiëren beelden te kiezen. Selecteer het gewenste item.
  1. Raak (Beelden weergeven) aan.

  1. [Bewerken/Kopiëren] [Kopiëren].

  1. Selecteer de gewenste instelling ([Meerdere beelden] of [Alle in gebeurtenis]).


Meerdere beelden
Selecteer het type beeld dat u wilt kopiëren, schakel de selectievakjes bij de gewenste beelden in met een en selecteer dan .
  • U kunt meerdere beelden selecteren.


Alle in gebeurtenis
Alle beelden met de geselecteerde datum kunt u tegelijkertijd kopiëren. Selecteer het type van de beelden die u wilt kopiëren, selecteer de datum die u wilt kopiëren met / en selecteer vervolgens .
  • U kunt niet meerdere datums kiezen.

Opmerkingen
  • Wanneer u voor het eerst een film opneemt op een geheugenkaart, maakt u het beelddatabasebestand door [Setup] [Media-instellingen] [Bld. db. best. repar.] [Geheugenkaart] te selecteren.

  • Sluit uw camcorder aan op een stopcontact met behulp van de bijgeleverde netspanningsadapter om te voorkomen dat de accu van de camcorder uitgeput raakt tijdens het kopiëren.

Gerelateerde onderwerpen
Het gekopieerde beeld controleren: [Medium selecteren (HDR-GWP88/ GWP88E/ GWP88V/ GWP88VE)]