Digitalni fotoaparatDSC-W830

Napomene o punjenju baterije

  • Isporučeni AC adapter namijenjen je ovom fotoaparatu. Ne spajajte ga s drugim elektroničkim uređajima.

    Ako to učinite, možete izazvati kvar. Isto tako, uvjerite se da upotrebljavate originalni Sony AC adapter.

  • Ako lampica punjenja na fotoaparatu trepće tijekom punjenja, izvadite bateriju koja se puni, te ponovo, ispravno i do kraja u fotoaparat umetnite tu istu bateriju. Ako lampica punjenja ponovo trepće, to može ukazivati na kvar baterije ili na to da je umetnut tip baterije koji ne odgovara specifikaciji proizvoda. Provjerite odgovara li baterija specifikaciji. Ako tip baterije odgovara specifikaciji, izvadite bateriju i zamijenite ju novom ili drugačijom, te provjerite puni li se sad baterija pravilno. Ako se baterija pravilno puni, možda je došlo do kvara baterije.
  • Ako lampica punjača trepće iako je AC adapter spojen na fotoaparat i u zidnu utičnicu, to znači da je punjenje privremeno prekinuto i da je u stanju pripravnosti. Punjenje se automatski prekida i prelazi u stanje pripravnosti kada je temperatura izvan preporučenog radnog raspona. Kada se temperatura vrati unutar odgovarajućeg raspona, punjenje se nastavlja i lampica punjača opet stalno svijetli. Preporučujemo puniti baterije pri temperaturi okoline između 10°C i 30°C.
  • Pomoću isporučenog AC adaptera, možete puniti bateriju umetnutu u fotoaparat. Osim toga, dostupno je i napajanje fotoaparata preko AC adaptera prilikom reprodukcije. Međutim, napajanje preko AC adaptera u načinu rada za snimanje nije moguće. Za napajanje iz zidne utičnice za vrijeme snimanja, potreban vam je AC adapterAC-UD10 (prodaje se zasebno) ili AC-UD11 (*) (prodaje se zasebno).

* AC adapter AC-UD11 (prodaje se zasebno) nije dostupan u svim zemljama/zemljopisnim područjima.