Digitale 4K-videocamera/Digitale HD-videocameraFDR-AX100/FDR-AX100E/HDR-CX900/HDR-CX900E

Kopiëren

U kunt beelden kopiëren die op de opnamemedia van dit product zijn opgeslagen. Het origineel van het beeld wordt niet gewist na het kopiëren.

  1. - [Bewerken/Kopiëren] - [Kopiëren] - gewenste instelling.

Beschrijving van menu-items

Meerdere beelden:

U kunt de beelden selecteren die u wilt kopiëren. Selecteer het type beeld dat u wilt kopiëren, voeg vervolgens toe aan de gewenste beelden en selecteer dan .

Alle in gebeurtenis:

Alle beelden met de geselecteerde datum kunt u tegelijkertijd kopiëren.

Selecteer de datum die u wilt kopiëren met /, en selecteer vervolgens .

Opmerking

  • Sluit het LCD-scherm niet tijdens het kopiëren van bestanden. Het kopiëren wordt dan onderbreken.
  • U kunt deze bewerking uitvoeren wanneer dit product is aangesloten op een extern apparaat.
  • Deze functie is beschikbaar voor films met de indeling [XAVC S 4K] (FDR-AX100/FDR-AX100E) en [XAVC S HD] wanneer u softwareversie 2.00 of later van dit product gebruikt. Selecteer - [Setup] - [Algemene instelling.] - [Versie] om de softwareversie van dit product te controleren. (Het menu-item [Versie] wordt weergegeven in softwareversie 2.00 of later.)
  • U kunt films met de indeling [XAVC S 4K] (FDR-AX100) alleen kopiëren met de momenteel geselecteerde framesnelheid. Als u films met andere framesnelheden wilt kopiëren, moet u de framesnelheid instellen voordat u gaat kopiëren.
  • Sluit dit product aan op een stopcontact met behulp van de bijgeleverde netspanningsadapter om te voorkomen dat de accu uitgeput raakt tijdens het kopiëren.