Sony

BRAVIA

i-Manual

  • Εκτύπωση
  • Μέγεθος γραμματοσειράς
  • Βασικές λειτουργίες
  • Περιγραφή μερών
  • Παρακολούθηση τηλεόρασης
  • Απολαύστε ταινίες/μουσική/φωτογραφίες
  • Χρήση υπηρεσιών Internet και εφαρμογών
  • Παρακολούθ. TV με φίλους από κοντά ή μακριά
  • Χρήση άλλων συσκευών
  • Χρήση συσκευών BRAVIA Sync
  • Χρήσιμες λειτουργίες
  • Σύνδεση στο Internet
  • Χρήση οικιακού δικτύου
  • Προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων
  • Αντιμετώπιση προβλ.
  • Τρόπος χρήσης Σελιδοδεικτών
  • Επάνω τμήμα σελίδας >
  • Περιγραφή μερών >
  • Ακροδέκτες στο πίσω μέρος (κέντρο)

Επάνω τμήμα σελίδας > Περιγραφή μερών > Τηλεόραση > Ακροδέκτες στο πίσω μέρος (κέντρο)

Ακροδέκτες στο πίσω μέρος (κέντρο)

  1. DC IN 19.5 V

    Συνδέει το μετασχηματιστή της κεντρικής παροχής που παρέχεται.

    Ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης, ενδέχεται να μην υπάρχει αυτή η υποδοχή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα παρέχεται ούτε ο μετασχηματιστής κεντρικής παροχής.

  2. DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL)

    Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της τηλεόρασης από ένα συνδεδεμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου με ψηφιακή είσοδο ήχου (οπτική).

  3. AV2, / COMPONENT IN

    Αυτή η είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος εικόνας σήματος composite ή ως είσοδος εικόνας σήματος component. Κατά τη σύνδεση μιας μονοφωνικής συσκευής, συνδέστε την στην υποδοχή ήχου L (MONO).

    Για σύνδεση συσκευής σήματος composite, χρησιμοποιήστε την είσοδο AV2 για σήματα εικόνας και, επίσης, συνδέστε στην είσοδο (L/R) του / COMPONENT IN για ηχητικά σήματα.

    Για σύνδεση συσκευής σήματος component, χρησιμοποιήστε τις εισόδους Y, PB, PR για σήματα εικόνας και, επίσης, συνδέστε στην είσοδο (L/R) για ηχητικά σήματα.

    • Η τηλεόραση θα ανιχνεύσει αυτόματα και θα πραγματοποιήσει εναλλαγή μεταξύ των εισόδων AV2 και / COMPONENT IN. Για να ορίσετε χειροκίνητα τον τύπο εισόδου, πιέστε το κουμπί HOME και, στη συνέχεια, επιλέξτε [Ρυθμίσεις] → [Εξωτερ. είσοδοι] → [AV2/Component Input].
  4. / AV1

    Συνδέστε με ένα καλώδιο SCART. Όταν συνδέετε έναν αποκωδικοποιητή αναλογικών σημάτων, ο συντονιστής της τηλεόρασης εξάγει κωδικοποιημένα σήματα προς τον αποκωδικοποιητή και ο αποκωδικοποιητής αποκωδικοποιεί τα σήματα προτού τα εξαγάγει.

    • Πρέπει να ορίσετε τη ρύθμιση εξόδου SCART κατά την έξοδο ψηφιακών σημάτων RF σε ορισμένα μοντέλα ή σε ορισμένες περιοχές.
      Πιέστε το κουμπί OPTIONS και, στη συνέχεια, επιλέξτε [Ενεργοποιημένο SCART REC].
  5. LAN

    Πραγματοποιεί σύνδεση σε ένα υπάρχον δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.

  6. CAM (Μονάδα πρόσβασης υπό όρους)

    Παρέχει πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών που παρέχεται μαζί με τη μονάδα CAM.

    • Μην τοποθετείτε την έξυπνη κάρτα απευθείας στην υποδοχή CAM της τηλεόρασης. Πρέπει να την τοποθετήσετε στη Μονάδα πρόσβασης υπό όρους που σας παρέχεται από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης.
    • Η μονάδα CAM δεν υποστηρίζεται σε όλες τις χώρες/περιοχές. Συμβουλευτείτε το εξουσιοδοτημένο κατάστημα πώλησης.
    • Ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα CAM, όταν μεταβείτε σε ένα ψηφιακό πρόγραμμα μετά από τη χρήση του Βίντεο στο Internet.

Αρχή σελίδας

Λίστα περιεχομένων
© 2014 Sony Corporation