Sony

BRAVIA

i-Manual

  • Yazdır
  • Yazı boyutu
  • Temel İşlemler
  • Parçaların Açıklaması
  • Televizyon İzleme
  • Başka Cihazları Kullanma
  • “BRAVIA” Sync Cihazlarını Kullanma
  • Kullanışlı Fonksiyonlar
  • İnternet’i Kullanma
  • Ev Ağını (DLNA) Kullanma
  • Çeşitli Ayarları Yapılandırma
  • Sorun Giderme
  • Yer İşaretlerini Kullanma
  • Üst sayfa >
  • Parçaların Açıklaması >
  • Arka

Üst sayfa > Parçaların Açıklaması > Terminaller > Arka

Arka

  1. Speaker Integrated Stand

    Entegre Hoparlörlü Altlık öğesine bağlanır.

    Entegre Hoparlörlü Altlık bazı modeller tarafından desteklenmez.

  2. / AV1
  3. Bir SCART kablosuyla bağlayın. Bir analog dekoder bağladığınızda, televizyon alıcısı dekodere şifreli sinyaller gönderir ve çıkıştan önce dekoder sinyalleri deşifre eder.

    • Belirli modellerde veya belirli bölgelerde dijital RF çıkışı alırken, SCART çıkışı ayarı yapılmalıdır. OPTIONS düğmesine basın, ardından [SCART REC açık] öğesini seçin.
  4. AV2, / COMPONENT IN

    Bu giriş kompozit video girişi veya component video girişi olarak kullanılabilir. Bir mono cihaz bağlarken, bunu L (MONO) ses jakına (soketine) bağlayın.

    Kompozit kullanımı için; video sinyalleri için AV2 girişine ve ses sinyalleri için / COMPONENT IN girişinin (L/R) girişine bağlayın.

    Component bağlantısı için; video sinyalleri için Y, PB, PR girişlerini kullanın ve ses sinyalleri için de (L/R) girişlerine bağlayın.

    • Televizyon otomatik olarak algılayacak ve AV2 ve / COMPONENT IN arasında geçiş yapacaktır. Giriş tipini manüel olarak ayarlamak için HOME düğmesine basın, [Ayarlar] → [Dış Girişler] → [AV2/Component Giriş] öğesini seçin.

Sayfanın En Üstü

Ticari Marka Bilgileri
İçindekiler Listesi
© 2012 Sony Corporation