Beschikbare audioformaten voor weergave via een protocol voor audio-casting

De beschikbare audioformaten voor weergave hangen mede af van het gebruikte protocol voor audio-casting.

In de Amazon Music app voor Android OS:

Illustratie van protocollen voor audio-casting en beschikbare audioformaten voor het weergeven van muziek van Amazon Music. In de Amazon Music app voor Android OS zijn zowel 360 Reality Audio (A) en 2-kanaals audio (B) beschikbaar als formaten voor de weergave met Alexa Cast. Wanneer er een standaard audio-casting protocol wordt gebruikt, is alleen 2-kanaals audio (B) beschikbaar voor weergave en is 360 Reality Audio (A) niet beschikbaar.

A: 360 Reality Audio

B: 2-kanaals audio

In de Amazon Music app voor iOS:

Illustratie van het protocol voor audio-casting en de beschikbare audioformaten voor het weergeven van muziek van Amazon Music. In de Amazon Music app voor iOS zijn zowel 360 Reality Audio (A) en 2-kanaals audio (B) beschikbaar als formaten voor de weergave met Alexa Cast.

A: 360 Reality Audio

B: 2-kanaals audio

Hint

  • (Alexa Cast): De luidspreker wordt aangegeven door de naam van het apparaat die u hebt gespecificeerd in de begininstellingen voor Alexa.

  • (Cast): De luidspreker wordt aangegeven door de naam van het apparaat, [SRS-RA3000], of de naam van het apparaat die u hebt gespecificeerd in de begininstellingen voor "Google Home".