Chromecast built-in gebruiken om muziek te streamen

Het systeem is compatibel met Chromecast built-in, een functie waarmee u muziek vanaf een mobiel apparaat naar een luidspreker kunt streamen.

U kunt muziek selecteren in een app die Chromecast ondersteunt en audiocontent afspelen op het luidsprekersysteem of de groep waarvan het luidsprekersysteem deel uitmaakt.

Muziek beluisteren door een mobiel apparaat te bedienen

 1. Druk op HOME.

  Het menu Home wordt weergegeven op het televisiescherm.

 2. Selecteer [Listen] - [Chromecast built-in] in het menu Home.

  Volg de stappen op het scherm.

  Na het doorvoeren van de instellingen wordt [Network/Bluetooth Standby] automatisch ingesteld op [On] en kunt u snel muziek afspelen, zelfs wanneer de stand-bystand geactiveerd is op het luidsprekersysteem.

 3. Installeer uw favoriete app die Chromecast ondersteunt op uw mobiele apparaat.
 4. Verbind het mobiele apparaat via Wi-Fi met hetzelfde netwerk als het luidsprekersysteem.
 5. Start de app die Chromecast ondersteunt, tik op de castknop en selecteer het luidsprekersysteem of de groep waarvan het luidsprekersysteem deel uitmaakt.

 6. Selecteer muziek in de app die Chromecast ondersteunt en speel deze af.

  De muziek wordt afgespeeld via het luidsprekersysteem.

Muziek beluisteren en bedienen met Google Assistant

U kunt muziek bedienen met uw stem en beluisteren op het luidsprekersysteem door tegen een Google Assistant-apparaat met Chromecast built-in te spreken. Hiervoor koppelt u gewoon het luidsprekersysteem met de Google Home-app op uw mobiele apparaat. Raadpleeg de Google Home-app voor meer informatie.

Opmerking

 • Afhankelijk van uw land of regio is het mogelijk dat Chromecast built-in en apps die Chromecast ondersteunen niet beschikbaar zijn.
 • Afhankelijk van de gebruiksomgeving of afgespeelde inhoud is het mogelijk dat het geluid soms hapert.

Hint

 • Een afbeelding (bv. een albumhoes) verschijnt op het afspeelscherm als de afgespeelde inhoud deze functie ondersteunt.