IC RecorderICD-PX333/PX333F

اضافه کردن یک مورد ضبط شده با رونویسی درحین پخش (Overwrite)

می توان یک مورد ضبط شده با رونویسی را بعد از نقطه انتخابی در یک فایل ضبط شده اضافه کرد. قسمتی از فایل بعد از نقطه انتخابی پاک می شود.

A. در حین پخش فایل 2

: نقطه شروع یک مورد ضبط شده با رونویسی

: قسمت پاک شده فایل 2

B. پس از اضافه کردن یک مورد ضبط شده با رونویسی

: اضافه کردن مورد ضبط شده با رونویسی در فایل 2

  1. فایلی را که می خواهید نخست یک مورد ضبط شده با رونویسی به آن اضافه کنید انتخاب کنید.
  2. در حالت توقف، DISP/MENU - "Add/Overwrite" را انتخاب کنید و سپس souni_playPLAY/STOP・ENTER را فشار دهید.

  3. یا + را برای انتخاب کردن "Overwrite" فشار دهید و سپس souni_playPLAY/STOP・ENTER را فشار دهید.
  4. برای خروج از وضعیت منو souni_stop (توقف) را فشار دهید.
  5. زمانی که فایل اضافه شده پخش می شود، souni_recREC/PAUSE را در محلی که می خواهید فایل را رونویسی کنید فشار دهید.

    "Overwrite REC?" نمایش داده خواهد شد.

  6. هنگامی که "Overwrite REC?" نمایش داده می شود، souni_recREC/PAUSE را فشار دهید.

    نشانگر عملیات به رنگ قرمز روشن خواهد شد.

    سپس ضبط شروع می شود.

  7. برای متوقف کردن ضبط souni_stop (توقف) را فشار دهید.

    مورد ضبط شده بر فایل جاری رونویسی می شود.

    شماره فایل و تعداد کل فایل های در فولدر بدون تغییر باقی می مانند.

نکته

  • هنگامی که فایل به بالاترین حد سایز رسیده است شما نمی توانید یک ضبط با رونویسی را به یک فایل MP3 اضافه کنید (500 مگابایت). هرچند، وقتی ابتدای نقطه رونویسی شده به بیشترین حد سایز نرسیده باشد، شما می توانید یک فایل با رونویسی به یک فایل اضافه کنید، حتی اگر فایل به بیشترین حد سایز رسیده باشد.
  • شما نمی توانید یک مورد ضبط شده با رونویسی را به یک فایل MP3 که با استفاده از ضبط کننده آی سی ضبط نشده باشد اضافه کنید. به علاوه، وقتی شما فایل ها را با استفاده از نرم افزار Sound Organizer ضمیمه ویرایش می کنید، ممکن است اضافه کردن یک ضبط با رونویسی به فایل ها امکان پذیر نباشد.
  • REC Mode یک مورد ضبط شده با رونویسی اضافی مانند فایل اضافه شده است.
  • اگر 10 دقیقه از گام 5 گذشت، شما باید مراحل را دوباره از گام 5 شروع کنید.