وقتی شما یک میکروفن استریو را به ضبط کننده آی سی وصل کرده و وضعیت ضبط بر وضعیت "SHQ" یا "HQ" تنظیم شده است، می توانید صدا را در حالت استریو ضبط نمایید. می توانید صدا را با استفاده از گوشی های استریو بصورت استریو پخش نمایید.
- هنگامی که ضبط کننده آی سی در حالت توقف قرار دارد، یک میکروفن خارجی (
) را به فیش
وصل کنید.

"
Select Input" در پنجره نمایش ظاهر می شود. اگر "
Select Input" نمایش داده نمی شود، آن را در منو تنظیم کنید.
- –
یا
+ را برای انتخاب کردن "MIC IN" فشار دهید و سپس
PLAY/STOP・ENTER را فشار دهید.
- برای خروج از وضعیت منو
(توقف) را فشار دهید.
- برای شروع ضبط
REC/PAUSE را فشار دهید.
میکروفن داخلی به طور خودکار قطع می شود.
اگر سطح ورودی به انداره کافی قوی نیست، تنظیم "Mic Sensitivity" را روی ضبط کننده آی سی تنظیم کنید.
هنگامی که یک میکروفن از نوع تأمین نیرو با اتصال به پریز وصل شده است، نیرو به طور خودکار از ضبط کننده آی سی برای میکروفن تأمین می شود.
نکته
- بعد از آنکه اتصال را برقرار کردید، کیفیت صدای مکالمه و سطح ضبط را قبل از آغاز ضبط چک کنید.
- اگر صدای بوق تلفن یا صدای شماره گیری ضبط شده است، مکالمه ممکن است با صدایی با سطح کمتر ضبط شود. در این مورد، بعد از آغاز مکالمه ضبط را آغاز کنید.
- بسته به نوع تلفن و شرایط خط تلفن، عملکرد VOR ممکن است کار نکند.
- در صورت عدم امکان ضبط مکالمه با استفاده از ضبط کننده آی سی ما هیچ گونه مسوولیتی نخواهیم داشت.
راهنمایی
- برای متوقف کردن ضبط،
(توقف) را فشار دهید.
- شما می توانید برای ضبط صدا از یک تلفن یا تلفن همراه، از یک میکروفن خازنی الکترومغناطیسی نوع گوشی (ضمیمه نشده) استفاده کنید. برای جزئیات درباره چگونگی اتصال، به دستورالعمل های عملیاتی ضمیمه شده با میکروفن مراجعه کنید.