IC RecorderICD-PX333/PX333F

ضبط کردن از تجهیزات خارجی

بدون استفاده از کامپیوتر و با ضبط صدا از تجهیزات دیگر متصل به ضبط کننده آی سی می توانید فایل های MP3 ایجاد کنید.

راهنمایی

  • وقتی "Audio IN" را در منوی "Scene Select" انتخاب نمایید، تنظیمات مناسب برای موارد ضبط شده از تجهیزات دیگر انتخاب شده اند.
  • پیش از آغاز کردن ضبط، ما توصیه می کنیم که ابتدا یک ضبط آزمایشی انجام دهید یا ضبط را دیده بانی کنید.
  • اگر سطح ورودی به اندازه کافی قوی نیست، فیش گوشی (فیش کوچک، استریو) تجهیزات را به فیش ضبط کننده آی سی وصل کنید و سطح میزان صدا را در حین بررسی راهنمای سطح ضبط روی بخش تجهیزات متصل شده به ضبط کننده آی سی تنظیم کنید.
  1. هنگامی که ضبط کننده آی سی در حالت توقف است، یک بخش از تجهیزات خارجی () را به فیش ضبط کننده آی سی وصل کنید.

    رابط خروجی صدا (فیش کوچک استریو) تجهیزات دیگر را با استفاده از یک کابل رابط صوتی (ضمیمه نشده) به فیش ضبط کننده آی سی وصل کنید.

    "Select Input" در پنجره نمایش ظاهر می شود.

    اگر "Select Input" نمایش داده نمی شود، آن را در منو تنظیم کنید.

  2. یا + را برای انتخاب کردن "Audio IN" فشار دهید و سپس souni_playPLAY/STOP・ENTER را فشار دهید.
  3. برای خروج از وضعیت منو souni_stop (توقف) را فشار دهید.
  4. برای شروع ضبط souni_recREC/PAUSE را فشار دهید.
    میکروفن های داخلی به طور خودکار قطع می شوند و صدا از بخش متصل شده تجهیزات ضبط می شود.
  5. پخش را روی بخش تجهیزات متصل شده به ضبط کننده آی سی آغاز کنید.

نکته

  • وقتی خروجی صدا یک دستگاه خارجی متصل به ضبط کننده آی سی مونورال بوده و وضعیت ضبط بر "192kbps(MONO)" (SHQ) یا "128kbps(MONO)" (HQ) تنظیم شده باشد، صدا فقط در یک کانال ضبط می شود. در این مورد، وضعیت ضبط را بر "48kbps(MONO)" (SP) یا "8kbps(MONO)" (LP) در منو تنظیم نمایید.

راهنمایی

  • برای متوقف کردن ضبط، souni_stop (توقف) را فشار دهید.