IC RecorderICD-SX733/SX734/SX1000

آغاز به ضبط به طور خودکار در پاسخ به صدا – عملکرد VOR

شما می توانید برای اینکه هنگامی که ضبط کننده آی سی صدا را شناسایی می کند شروع به ضبط کند، و هنگامی که صدایی شنیده نمی شود در ضبط مکث ایجاد کند، که ضبط را در حین دوره های بی صدا منتفی می کند، عملکرد VOR (ضبط با کار افت صدايى) را به "ON" تنظیم کنید.
  1. MENU - باریکه - "VOR" را انتخاب کنید و سپس را فشار دهید.

    آیتمهای منو بسته به مدلی که از آن استفاده می کنید متفاوت خواهد بود.

  2. یا را برای انتخاب کردن "ON" فشار دهید و سپس را فشار دهید.
    هنگام خریداری ضبط کننده آی سی، "VOR" روی "OFF" تنظیم شده است.
  3. برای خروج از حالت منو souni_stopSTOP را فشار دهید.
  4. souni_recREC/PAUSE را فشار دهید.

    "" در پنجره نمایش ظاهر می شود.

    هنگامی که هیچ صدایی شنیده نمی شود ضبط مکث می کند و "" چشمک می زند. هنگامی که ضبط کننده آی سی دوباره صدا را شناسایی می کند، ضبط دوباره آغاز می شود.

نکته

  • عملکرد VOR تحت تأثیر صدای اطراف شما قرار می گیرد. مطابق با شرایط ضبط، "Sensitivity setting" را در منو انتخاب کنید. اگر ضبط پس از تغییر دادن تنظیم حساسیت رضایت بخش نیست، یا برای یک ضبط مهم، "VOR" را در منو به "OFF" تنظیم کنید.
  • در حین ضبط دستی، پیش ضبط و ضبط همزمان، عملکرد VOR کار نمی کند.
  • وقتی عملکرد انتخاب صحنه تنظیم شده باشد شما نمی توانید عملکرد VOR را تنظیم کنید. قبل از تنظیم "VOR"عملکرد انتخاب صحنه را به "Scene Select Off" تنظیم کنید.

راهنمایی

  • برای لغو عملکرد VOR، در گام 2 "VOR" را به "OFF" تنظیم کنید.