دوربین دیجیتال با لنز قابل تعویض ILCA-77M2

کاهش نویز چند فریم

محصول به طور خودکار چندین تصویر را به صورت پیوسته گرفته، آنها را ترکیب نموده، نویز را کاهش داده، و آنها را به عنوان یک تصویر ضبط می کند. با کاهش نویز چند فریم، شما می توانید اعداد ISO بزرگ تر از حداکثر حساسیت ISO را انتخاب کنید. تصویر ضبط شده یک تصویر ترکیبی است.

  1. MENU - (تنظیمات دوربین) - [ISO] - [کاهش نویز چند فریم].
  2. طرف راست انتخابگر چندگانه را برای نمایش دادن صفحه تنظیم فشار داده، سپس یک مقدار دلخواه را با استفاده از طرف بالا/پایین انتخابگر چندگانه انتخاب کنید.

نکته

  • هنگامی که [كيفيت] بر روی [RAW] یا [RAW و JPEG] تعیین شود، از این عملکرد نمی توان استفاده کرد.
  • از فلاش، [بهبود رنج دینامیک]، و [HDR خودکار] نمی توان استفاده کرد.
  • شما نمی توانید هنگامی که [جلوه تصویر] تعیین شده است [کاهش نویز چند فریم] را تعیین کنید.

راهنمایی

  • شما می توانید محدوده به طور خودکار تعیین شده حساسیت ISO را در حالت [ISO AUTO] در زیر [کاهش نویز چند فریم] تغییر دهید. [ISO AUTO] در زیر [ISO] را انتخاب نموده و طرف راست انتخابگر چندگانه را فشار دهید، و مقادیر دلخواه برای [ISO AUTO حداکثر] و [ISO AUTO حداقل] را تعیین کنید. مقادیر برای [ISO AUTO حداکثر] و [ISO AUTO حداقل] هنگام تصویربرداری در حالت [ISO AUTO] در زیر [کاهش نویز چند فریم] نیز به کار می روند.