Digitalni fotoaparatDSC-W800

Opombe glede polnjenja paketa baterij

  • Priloženi omrežni napajalnik je namenjen temu fotoaparatu. Ne priključite ga na druge elektronske naprave.

    To lahko povzroči okvaro. Uporabljajte originalni Sonyjev omrežni napajalnik.

  • Če lučka za polnjenje fotoaparata med polnjenjem utripa, odstranite paket baterij, ki se polni, nato pa isti paket varno vstavite nazaj v fotoaparat. Če lučka za polnjenje znova utripa, je bila odkrita napaka baterije ali pa vstavljeni paket baterij ni ustrezne vrste. Preverite, ali je paket baterij ustrezne vrste. Če je paket baterij ustrezne vrste, ga odstranite, zamenjajte z novim ali drugim paketom ter preverite, ali se baterija pravilno polni. Če se baterija pravilno polni, je prišlo do napake v bateriji.
  • Če lučka za polnjenje utripa, tudi ko je omrežni napajalnik priklopljen na fotoaparat in v (stensko) električno vtičnico, to pomeni, da je postopek polnjenja začasno zaustavljen in v pripravljenosti. Polnjenje se zaustavi in samodejno preide v stanje pripravljenosti, ko je temperatura zunaj obsega priporočene delovne temperature. Ko se temperatura vrne v ustrezni obseg, se polnjenje nadaljuje in lučka za polnjenje znova zasveti. Priporočamo, da paket baterij polnite pri temperaturi od 10–30 °C (50–86 °F).
  • S priloženim omrežnim napajalnikom lahko napolnite paket baterij, ki je vstavljen v fotoaparatu. Poleg tega je možno tudi napajanje prek omrežnega napajalnika v načinu predvajanja. Napajanje prek omrežnega napajalnika ni možno v načinu zajemanja posnetkov. Za napajanje z električne vtičnice med zajemanjem posnetkov potrebujete omrežni napajalnik AC-UD10 (naprodaj posebej) ali AC-UD11 (*) (naprodaj posebej).

* Omrežni napajalnik AC-UD11 (naprodaj posebej) morda v nekaterih državah/regijah ne bo na voljo.